Mossegutta sikret cupgull

SUPERFORM: Sone Moss' 2005-årgang sikret gullet i sonecupen i Østfoldhallen i helgen.

SUPERFORM: Sone Moss' 2005-årgang sikret gullet i sonecupen i Østfoldhallen i helgen. Foto:

Etter å ha senket Fredrikstad i finalen i helgens sonecup, kunne Sone Moss' 2005-årgang slippe jubelen løs for gull.

DEL

De lokale 12-åringene viste super form i 5er-cupen som lørdag gikk av stabelen i Østfoldhallen.

- Vi spilte oss frem til finalen og der vant vi 4-3 over Fredrikstad etter en fantastisk bra finalekamp, sa hovedansvarlig for Sone Moss' 2005-årgang, Bjørn Erik Carlsen.

- Vi hadde meget god kontroll på kampen hele veien. Vi spilte virkelig bra fotball med mange flotte kombinasjoner og skapte mange gode angrep, fortsatte han.

På veien til finalen slo de også Sarpsborg og spilte 3-3 mot Halden. Sone Moss stilte med totalt tre lag i turneringen, der altså ett havnet helt på toppen.

- Alle tre lagene spilte veldig godt og vi fikk vist frem for alle at mossefotballen virkelig har noen gode spillere i ung alder. De må tas godt vare på og videreutvikles slik at vi kan få frem noen toppspillere om noen år, tilføyet Carlsen.

LES OGSÅ: Mossejenter gikk til topps i helgens sonecup

Jobber for godt tilbud

Bjørn Erik Carlsen er blant dem som virkelig jobber for å opprettholde et sterkt lokalt fotballtilbud for lokale talenter. Han mener helgens prestasjon er et tydelig bevis på hva som faktisk gror i mossedistriktet.

- Dette viser at man ikke nødvendigvis må ut av byen for å bli god. Vi har kompetanse nok i egen by til og utvikle unge spillere . Det er uten tvil noen som fikk seg en liten overraskelse over nivået vi har på en del av spillerene i mossefotballen på 05 årgangen. Og det er jo morsomt å vise frem dette i Fredrikstad og Sarpsborg, sa han med et smil.

I Sone Moss' 2005-årgang er det spillere fra de aller fleste klubbene i distriktet. Disse kommer sammen til trening hver søndag på tvers av klubbtilhørighet, noe som naturligvis gir en solid arena å trene på. Nå blir det spennende å se hva de sammen kan få til i tiden framover.

Artikkeltags