Mossejenter gikk til topps i helgens sonecup

JUBELHELG: Sonelaget i 2005-klassen klinket til med seier i helgens cup. Fra venstre foran sitter finalens målscorere Emmiline, Isabelle og Malena.

JUBELHELG: Sonelaget i 2005-klassen klinket til med seier i helgens cup. Fra venstre foran sitter finalens målscorere Emmiline, Isabelle og Malena. Foto:

Sonelaget "Moss 1" var i kanonform under helgens cup i Østfoldhallen og stakk til slutt av med gullet i 2005-klassen.

DEL

Talentfulle fotballjenter var søndag samlet til en helt spesiell turnering for sonelagene. Hver kamp var på totalt 20 minutter og ble spilt på 5er-baner. Det var lagt opp to puljer i hver årsklasse, der puljevinnerne møttes til finale. Lagene som havnet som nummer to, tre og fire i gruppen, møtte lag som havnet på samme plass i den andre puljen.

Gikk hele veien

Laget som gikk hele veien i turneringen var J2005-laget "Moss 1". De vant tre av de fire innledende kampene og spilte én uavgjort. Det førte til at de vant sin pulje og møtte da "Halden 1" i finalen. Der ble det vel å merke aldri spennende.

De unge fotballjentene fra distriktet viste solid lagmoral og var klart best. Med hvert sitt mål sørget Malena Heia, Emmiline Henriksen og Isabelle Gundersen for at "Moss 1" ble cupvinnere.

Sone Moss stilte også med to andre lag i 2005-klassen. "Moss 2" tapte tre kamper og sikret én seier innledningsvis, og fikk dermed spille om 7. plass. Den ble sikret med seier i siste kamp.

"Moss 3" spilte en uavgjort og gikk på tre tap i gruppespillet, og fikk da spille om 9. plass. De vant den avsluttende kampen og sikret denne plasseringen.

Solid prestasjon av 13-åringene

Også i 2004-klassen var lokale jenter representert.

"Moss 1" vant to av sine tre kamper i gruppespillet med resultatene 6-0 og 3-2, og gikk så på et 0-1-tap. De fikk spille om 2.-plassen mot "Søndre Follo 1" i en kamp som ble skikkelig nervepirrende.

Oppgjøret endte til slutt 2-2 og det ble deretter tre minutter spilleforlengelse for å få en avgjørelse. Dessverre klarte ingen av lagene å score og det endte med en delt 3. plass.

"Moss 2" havnet som nummer fire i sin gruppe og spilte kamp om 7.-plassen, som de for øvrig vant.

Det ble med andre ord mange positive opplevelser for de lokale fotballjentene under helgens begivenhet i Østfoldhallen.

Artikkeltags