Nå starter fotballfesten: Se hundrevis av Norway Cup-kamper på moss-avis.no

Amedia er på Norway Cup og sørger for at Moss Avis sine abonnenter kan se alle kamper direkte på moss-avis.no.

Artikkelen er over 1 år gammel

For mange barn og unge er Norway Cup sommerens store høydepunkt. I løpet av sommeren kan du se hundrevis av kamper fra en av verdens største fotballturneringer på moss-avis.no.

DEL

Totalt vil rundt 800 kamper fra 14 forskjellige baner bli vist direkte. Via direktesport på moss-avis.no viser vi et stort antall kamper fra Norway Cup.

Det er flere lag fra distriktet med i årets utgave av Norway Cup. Ekholt og HSV stiller med flere lag, mens Tempo Moss reiser med ett lag inn til Oslo og Ekebergsletta.

Det er opprettet en egen Norway Cup-portal der du finner alle kamper som sendes direkte. I Norway Cup-portalen kan du bla gjennom alle direktesendinger, søke etter spesifikke lag eller klubber, eller velge hvilke klasser du interesserer deg for.

For å få tilgang til direktesendingene trenger du et plussabonnement hos Moss Avis.

Er du ikke allerede abonnent? Sjekk vårt kampanjetilbud her!

Norway Cup arrangeres fra 27. juli til 3. august og spilles blant annet på Ekebergsletta i Oslo.

Fotballturneringen føyer seg inn i rekken av direktesendt sport Moss Avis og Amedia sender på sportsportalen Direktesport.

Med hundrevis av fotballkamper fra Toppserien, PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, samt eliteserien i håndball, basketball og volleyball finnes det noe for enhver smak på Direktesport.

Direktesport satser også på friidrett og har allerede vist flere mosjonsløp og friidrettsarrangementer om Sentrumsløpet, Holmennkollstafetten og Trond Mohn Games.

Du kan også se det i opptak.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.