Gå til sidens hovedinnhold

Femti lag i turnering

Artikkelen er over 5 år gammel

Fra femten forskjellige klubber fra rundt om i distriktet, deltok femti lag i Rådes Champions cup. Derfor var det høy fotballstemning i Råde Idrettspark i dag.

Det var smil å se over alt når de flere hundre unge fotballspillerne og familiene deres fylte idrettsparken.

-Det er vært veldig moro kan vi si, forteller Tormod Aasen som spiller på Eika Grønn. Han står sammen med lagkameratene Gustav Wickman, Luca Fjærgård, Ezekiel Gonkarnue, William Aasrud og Ludvig Guttu. Laget deres har nettopp blitt tatt bilde av hos cupens fotograf.

Gøy med fotball

De er veldig fornøyde selv om det ikke helt har gått veien i turneringa.       

 - Det er vært ganske jevne kamper, men vi har ikke vunnet ennå. Men det er moro allikevel, fordi det er gøy å spille fotball, sier tiåringene.

At det var gøy å spille fotball var også gjengangeren når andre fotballspillere kom til orde.

Særlig synes Gutter 07-laget, Rygge United, det hadde vært veldig morsomt å spille. Så de stemte i med et høylytt JA på spørsmål fra avisen.

Bildeserie

Rådes Champions cup

 

Avsluttes med OBOS-semi

Fotballkampene for de unge fotballspillerne holder på helt til 15.30 draget i dag, men dagen er ikke helt ferdig for den som er ekstra glad i lokalfotball. Seniorene kommer nemlig på banen til Semifinale i OBOS Cup klokken 16.00. Der møtes Råde IL og Sprint-Jeløy III til dyst for å se hvilket av lagene som kan ta siste steg frem til finalekampen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.