Ellevill landslagsopplevelse for Sprint-jentene

FEST-KVELD: Sprint-Jeløys 13-åringer kommer nok aldri til å glemme det som skjedde på Intility Arena tirsdag kveld.

FEST-KVELD: Sprint-Jeløys 13-åringer kommer nok aldri til å glemme det som skjedde på Intility Arena tirsdag kveld. Foto:

Sprint-Jeløys J13-lag fikk et minne for livet da de var balljenter på kvinnelandslagets avgjørende kamp mot Nederland i VM-kvalifiseringen.

DEL

Sprint-jentene var riktig nok godt forberedt på oppgaven som ventet som balljenter, men kampopplevelsen ble kanskje mer dramatisk og spennende enn de hadde regnet med.

Med seier over Nederland, ville Norge vinne sin gruppe og kvalifisere seg direkte til VM i Frankrike i 2019. Oppgjøret ble spilt på Intility Arena i Oslo, hvor Ingrid Syrstad Engen og Isabell Herlovsen sendte Norge-fansen til himmels med to tidlige scoringer. Nederland reduserte et drøyt kvarter før pause og gjorde alt i sin makt for å sikre uavgjort mot Norge. Det klarte de aldri og de norske fotballjentene kunne slippe jubelen løs for VM-billett.

LES OGSÅ: Sprint-jenter jubler for drømmedag med damelandslaget (Krever abonnement)

Etter kampen fikk de ivrige balljentene fra Sprint-Jeløy møte sine landslagshelter og opplevelsen ble helt spesiell. Sprints J13-trener Ole Borge Jensen fikk ikke vært med selv, men tilbakemeldingene fra spillere og foreldre har ikke latt vente på seg.

– Jentene syns det var utrolig moro og det var en flott ramme rundt det hele. De tok buss inn sammen til Intility Arena ikledd Sprint-tøy og de fikk et eget overtrekk til å ha på seg under kampen, forteller han.

– I tillegg var det jo veldig stas for dem at Moss Avis var innom tidligere i uken, avrunde Jensen med et smil.

Artikkeltags