Sprints 13-åringer er klare for semifinale i Adidas Cup

VIDERE I ADIDAS CUP: Sprints G13-lag kan se fram til sluttspillhelgen på Gjøvik i slutten av september.

VIDERE I ADIDAS CUP: Sprints G13-lag kan se fram til sluttspillhelgen på Gjøvik i slutten av september. Foto:

Det ble en fantastisk opplevelse for Sprint-Jeløys G13-lag sist helg. De sendte Vard Haugesund ut av selveste Adidas Cup og er nå klare for sluttspillhelgen i slutten av september.

DEL

De talentfulle unggutta har virkelig innfridd så langt. Adidas Cup er som kjent et uoffisielt norgesmesterskap for gutter og jenter mellom 13 og 16 år, og der er altså et lokalt lag i semifinale etter å ha vunnet kvartfinalen med minst mulig margin.

– Seieren mot Vard Haugesund var den tredje ettmålsseieren i sluttspillet. Utrolig imponerende å vippe tre så jevne kamper i vår favør, sa hovedtrener Roy Michael Johannessen til Moss Avis søndag kveld.

Sprint dro faktisk med hele 36 gutter til helgens kvartfinale mot Vard Haugesund, hvor det var 13 som spilte og hele 23 gutter som sang av full hals i ekstraomgangene i den nervepirrende kvartfinalen.

– Da sluttsignalet gikk ble det banestorming og minner for livet, fortsatte Johannessen.

Sprint vant til slutt 2-1.

Ambisjoner om finalespill

Finalehelgen arrangeres på Gjøvik 22.–23. september. Sprints motstander i semifinalen er Åsnesalliansen og de lokale gutta har troen på nok en opptur.

– Åsnesalliansen har vi slått tidligere i år, men det er et godt lag som er satt sammen av flere klubber. Nå skal vi bruke trening og seriekampene som en arena til å øve på de tingene som gir oss best forutsetninger til å ta Åsnesalliansen i semifinalen og ta oss til finale. Når vi først er i en sluttspillshelg ville det være dumt å ha ambisjoner om noe annet, sa Roy Michael Johannessen avslutningsvis.

Strømsgodset og Korsvoll møtes for øvrig i den andre semifinalen i Adidas Cup.

Artikkeltags