Imponerte med redusert tropp

SØLVJENTE: Sirianne Karlsen Rymoen løp inn til sølv i 2000m hinder.

SØLVJENTE: Sirianne Karlsen Rymoen løp inn til sølv i 2000m hinder. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Moss Idrettslag stilte med redusert tropp under UM i friidrett i Overhalla sist helg, men lokal medaljejubel ble det likevel.

DEL

Moss IL hadde fem utøvere på plass og i løpet av den første dagen var fire av dem i aksjon.

Magnus Knarvik (G18/19) hadde ikke helt dagen i et meget sterkt felt på 100m og nådde ikke til finalen. Frøya Eriksen og Mathilde Sofie Karlsen Klokseth stilte i tresteg i J15. Mathilde tråkket til i siste omgang og sikret seg bronsjemedalje, mens Frøya hoppet godt og fikk en hederlig 7. plass.

Tuva M. Jacobsen stilte i spyd og diskos i J16-klassen, og ikke veldig overraskende havnet også hun på pallen. Det ble en sølvmedalje i spydkonkurransen og en 5. plass i diskos.

- Alt i alt var dette en god dag for mossingene, skriver idrettslaget i en mail til Moss Avis.

Tøff fortsettelse

Dag nummer to ble krevende for J15-utøverne Mathilde og Frøya. De møtte til start i lengde-konkurransen og i høydehopp.

- Begge jentene leverte solid innsats og kvalifiserte seg til finalene i begge øvelsene. I lengde ble det en fin 7. plass på Mathilde, mens Frøya kjente en gammel skade og valgte å stå over lengdefinalen for å ha en mulighet i høyde. Der endte hun på 12. plass, skriver idrettslaget og legger til:

- Frøya leverte en meget god høyde-konkurranse, men endte opp på den sure 4.-plassen. Klubbvenninnen Mathilde hadde ikke helt marginene på sin side, men fikk en fin 9. plass.

På 200m flatt stilte G18/19-utøveren Magnus Knarvik til start og han leverte solid, selv om det ikke holdt til finale denne helgen. Tuva M. Jacobsen stilte i kulekonkurransen og gjorde gode støt rett under egen bestenotering. Hun endte på en fin 6. plass i finalen.

Sølv til Sirianne

Mossejenta Sirianne Karlsen Rymoen kan virkelig se tilbake på et flott mesterskap. Ungjenta, som deltar i J18/19-klassen, imponerte spesielt i sin første øvelse.

Først tok hun sølv på 2000m hinder, før hun fulgte opp med en god konkurranse på 800m flatt. Der ble det til slutt en 11. plass totalt.

- Mossingene leverte god innsats i årets UM med to sølv, én bronsje og mange gode plasseringer. Dette lover godt inn mot neste sesongs mesterskap, avrunder Moss Idrettslag.

Artikkeltags