Sebastian Schwartz signerte for ny klubb

Sebastian Schwartz spiller for Fjellhammer neste sesong.

Sebastian Schwartz spiller for Fjellhammer neste sesong. Foto:

Tidligere Herulf-spiller Sebastian Schwartz har signert for Fjellhammer IL (FIL).

DEL

Schwartz ville ikke kommentere ryktene om en overgang til Fjellhammer overfor Moss Avis for et par uker siden, men tirsdag ble han presentert som ny Fjellhammer-spiller på klubbens Facebook-side.

– Sebastian er en spiller vi har forsøkt å knytte til FIL i flere sesonger og er derfor glade og stolte over at han har valgt å spille for FIL. Sebastian er en godt etablert 1.divisjonspiller og i har flere sesonger markert seg i toppen av toppscorerlisten. Han er en solid toveisspiller som med sin kompetanse vil bidra til å høyne nivået i laget vår den kommende sesongen, skriver klubben på Facebook.

Sebastian Schwartz kom tilbake til moderklubben Herulf i 2015, etter å ha spilt håndball for henholdsvis Oppsal og Halden. Forrige sesong scoret backspilleren 125 mål for Herulf i 1. divisjon, og har gjort seg bemerket med sin enorme fysikk og gode skuddarm. Han hadde en kontrakt med Herulf som går ut 1. mai 2019.

– Jeg valgte Fjellhammer fordi det virker som det er en bra treningskultur hvor det er mulig og utvikle seg, uttaler Schwartz på sin nye klubbs Facebook-side.

Fjellhammer var overlegne i 2. divisjon forrige sesong med 22 seire på 22 kamper.

Artikkeltags