Herulf-damene jublet for seier i lokalderbyet

BEST: De gulkledde var favoritter før kampen og innfridde også i egen hall.

BEST: De gulkledde var favoritter før kampen og innfridde også i egen hall. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

(HK Herulf Moss-HK Rygge II 31-26) Hjemmelaget tok tak i kampen fra start og sikret til slutt seieren i lokalderbyet mot HK Rygges rekrutter i 4. divisjon.

DEL

Herulf-trener Michael Nilsplass Wold hadde god grunn til å smile etter fredagens håndballkamp i Mossehallen. Hans mannskap innfridde så til de grader.

- Kampen ble aldri en spennende affære. Herulf gikk tidlig opp i en firemålsledelse og så seg aldri helt tilbake. Riktignok var HK Rygge kun to mål bak på et tidspunkt i kampen, men vi var aldri presset. Det ble også litt hett til tider mellom lagene, noe som var et derby verdig, forteller Wold til Moss Avis.

Den ivrige hovedtreneren skryter også stort av 16-årige Madelén Dahl, som etter hans mening sto en fabelaktig kamp for de gulkledde. Sanne Nilsplass Wold utmerket seg også ettersom hun banket inn hele 13 scoringer i lokalderbyet.

Det ble med andre ord en meget oppløftende kveld for Herulf, mens HK Rygge II måtte dra hjem uten poeng denne gangen.

Se tabellen her.

Mossedamene ligger nå på 7. plass på tabellen med seks poeng etter syv serierunder. De blåkledde fra Rygge har tapt sine fem kamper og ligger på en foreløpig 10. plass.

Artikkeltags