Gå til sidens hovedinnhold

Cupeventyret over for HK Rygge

Artikkelen er over 5 år gammel

(Ikast-HK Rygge 26-14) De lokale 14-åringene tapte kvartfinalen mot danske Ikast i Norden Cup og er derfor ute av turneringen. Det samme er også Son HK som ikke klarte å komme seg videre fra gruppespillet.

Rygge-jentene vant to av de tre innledende kampene og havnet på 2. plass i sin gruppe. Det holdt til videre avansement og i kvartfinalen skulle de ut mot ubeseirede Ikast.

De lokale 14-åringene ga jernet, men ble til slutt et par hakk for små i oppgjøret mot de suverene danskene. Cupeventyret er nå over for HK Rygge, som i ettermiddag skal ut i plasseringskamper om 5.-8. plass.

 - Vi møtte et meget bra lag og det var nivåforskjell på oss. De hadde flere som sto fram og dette viser bare hvor lista ligger, sa Rygge-trener Anita Schwartz til Moss Avis etter kvartfinalen.

Tirsdag ettermiddag slo de tilreisende jentene fjorårets Norden Cup-vinner Gustavsberg i den første plasseringskampen og skal onsdag møte Torslanda i det som blir en kamp om 5.-plassen.

Knepne seiere

Son HK vant to og tapte to innledningsvis, noe som ikke holdt til en plass i sluttspillet.

- Vi er veldig glad for de to kampene vi har vunnet, sier trener Tonni Kjær, som ikke legger skjul på at det er tøffe motstandere de har å gjøre med i Norden Cup.

- Her møter de mye bedre lag enn de som de spiller mot normalt, fortsetter treneren, som mener at laget lærer mye gjennom deltakelse i cupen.

Son HK slo for øvrig Vestli IL 19-18 i den første plasseringskampen og vant deretter 20-19 over Nærbø. Onsdag spiller de sin siste kamp, og det blir da klart om Vestby-laget havner på 9. eller 10. plass i den prestisjefylte turneringen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.