HK Rygges kvinner tapte i sluttsekundet

HK Rygges kvinner kjempet tappert, men måtte se seg slått av det rutinerte Gamle Oslo-laget.

HK Rygges kvinner kjempet tappert, men måtte se seg slått av det rutinerte Gamle Oslo-laget. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(HK Rygge-Gamle Oslo 21-22) Det ble en dramatisk avslutning da HK Rygges kvinner møtte Gamle Oslo i Ryggehallen søndag.

DEL

Rygge hadde ballen da det bare var 5–6 sekunder igjen av kampen. Da sto det 21-21, men Rygge misset og tapte 21–22 i sluttsekundet.

– Det ble spennende, men det holdt ikke helt inn. Vi møtte et veldig erfarent lag, og Gamle Oslo Håndballklubb har veldig erfarne spillere som kan alle triksene. Vi burde egentlig vunnet, men det gikk seg ikke helt, sier HK Rygge-trener Per Baastad Lie.

Han forteller at spillerne var skuffet etter ettmålstapet.

– Det var bare å se på jentene skuffelse etter kampen. Det er jo noe av det som er så positivt nå, for det at de blir så skuffet sier mye om hva de vil, og hvordan de ser på laget sitt.

Mange talenter

Det var et ungt Rygge-lag som møtte de eldre og mer erfarne Gamle Oslo-spillerne. Seks av elleve spillere som spilte kampen søndag er 18 år eller yngre. Den eldste er bare 24.

– Det er Kristine Holtekjølen, som kom fra Nordstrand før denne sesongen. Hun er jo ikke akkurat en gamlemor, smiler Baastad Lie.

Mange av spillerne har spilt sammen lenge, men klubben har også fått flere spillere utenfra.

– Flokken vi har nå er helt fantastiske. Perspektivet vårt ligger to år fram, målet er å rykke opp til 2. divisjon, og derfor hever vi blikket og tenker utvikling. Klarer vi å holde laget samlet og gjennomfører utviklingsplanen, tør jeg nesten ikke tenke på hvor vi havner om et par år, sier Baastad Lie.

Førstkommende onsdag er det J18-kamp i Mossehallen

– Det er et lokaloppgjør og da møter vi Herulf Moss, avrunder han.

Artikkeltags