Klinket til med timålsseier

JUBEL: De lokale håndballdamene sikret seg to nye poeng på bortebane.

JUBEL: De lokale håndballdamene sikret seg to nye poeng på bortebane. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

(Askim/Eidsberg/Trøgstad- HK Rygge 23-33) Det som man regnet med at kom til å bli en tøff og krevende bortekamp for Rygge-damene, ble i stedet lekende lett. De blåkledde herjet i Indre Østfold onsdag kveld.

DEL

Begge lagene lå rundt midten av 3. divisjonstabellen før ukens møte og det lå til rette for en skikkelig håndballthriller. Men spenningen varte ikke så lenge. Det sørget de tilreisende damene for.

Til pause ledet de med komfortable 16-11 og så seg aldri tilbake. HK Rygge fortsatte å male på i 2. omgang og økte ytterligere. Sisteskansen Nora Fjeldhaug vartet også opp med en rekke redninger og hadde faktisk en redningsprosent på hele 46,7 da dommeren blåste av. Imponerende var det også at Marie Haugmo scoret hele 13 ganger i ukens bortekamp.

Det endte med en overlegen timålsseier til gjestene, som nå har klatret opp til 4. plass på tabellen.

- Vi spilte en bra kamp og holdt et godt tempo. Vi kjørte fra dem, forteller HK Rygge-trener Jozsef Bøhm til Moss Avis.

- Askim/Eidsberg/Trøgstad har jo et par rutinerte ringrever, sammen med en del unge spillere. Det overrasket meg faktisk at vi var så mye bedre enn dem, tilføyer han.

Se tabellen her.

Målet for den lokale håndballklubben er å sikre seg en plass rundt midten på tabellen denne sesongen. Men ut fra det hovedtrener Bøhm ser nå, utelukker han ikke at de blir å finne blant de fem beste ved sesongslutt.

Artikkeltags