Se på videoen i toppen av denne artikkelen for å se en presentasjon av alle HK Herulf Moss-spillerne denne sesongen.

Del på Facebook

Det er lokaloppgjør i første kamp og klokken 17.30 søndag ettermiddag står HK Herulf Moss og Follo klare til å knive om de første poengene i årets eliteserie i håndball.

Her finner du vår temaside om HK Herulf Moss. Alle de nyeste artiklene om byens håndballherrer vil bli publisert fortløpende på denne siden.

I lørdagens utgave av Moss Avis brukte vi seks sider for å presentere årets Herulf-satsing og det er liten tvil om at Follo-treneren har gjort en god jobb med å kartlegge mannskapet han og Follo møter i årets første kamp i Postenligaen søndag klokken 17.30 i Mossehallen.

Fjorårets nykommer, Michael Thon, kom fra Tistedalen og stortrives i HK Herulf Moss og han gleder seg til å debutere på det øverste nivået i Norge.

Moss Avis kommer til å følge kampen live på våre nettsider fra 17.00 i morgen og vi oppfordrer leserne våre til å stille spørsmål og kommentere underveis i kampen.

Slovensk krutt

Den slovenske bakspilleren Mihael Gorensek er også på plass i Mossehallen for å bidra til en pangdebut i sin første seriekamp med HK Herulf Moss-logoen på brystkassa.

Del på Facebook

Det er mange som har latt seg begeistre av HK Herulf Moss-eventyret og her kan du lese
Moss Avis-redaktør Pål Enghaugs kommentar om Herulfs retur på øverste nivå i Norge.

Fetterne Eirik W. Jensen (Herulf) og Niklas Knudsen (Follo) møtes til kamp i Mossehallen i årets første kamp i Postenligaen søndag kveld. De forventer en spennende og åpen serieåpning.

Mats Fransson er 49 år, men gleder seg likevel til å stå mellom stengene i nok en serieåpning.

Det kan fort bli fullt hus i Mossehallen når de debuterer i Postenligaen og skal vi tro klubben rett, er det ventet mange folk søndagens serieåpning.

HK Herulf Moss-leder Erik Reier forventer 1200 tilskuere i Mossehallen under den første kampen av årets Postenliga.