Det var kvalitetsforskjell på lagene, men åpningsnerver og personlige feil ble tungen på vektskålen i kveld. Hjemmelaget scoret det første målet ved Henrik Lundvall, men etter det var det Follo som var i føringen gjennom hele kampen.

Del på Facebook

En periode ut i 2. omgang ledet Follo ganske komfortabelt, med 23-30. Da våknet Herulf, og startet opphentingen. Men de kom aldri nærmere enn 28-30 før Follo igjen viste tenner.
- Da vi lå så mye under, kjentes det tungt, men samtidig tenkte vi at nå skal vi ikke tenke på resultatet og spille den håndballen vi vet vi kan. Vi senket skuldrene, og da gikk det bra, forklarer Fredrik Josefsson, som scoret åtte mål i kveld. Selv om et firemålstap ikke er så aller verst, innrømmer Josefsson at det var surt å tape.
- Ut fra kampen var det greit at Follo vant. Det gikk ikke så dårlig med hensyn til at det var premiære. Siden Follo spilte 3-2-1-forsvar, fikk vi ikke utnyttet tempoet vårt hele tiden, men det er bare Follo og Bækkelaget som spiller så offensivt forsvar, så vi skal få mer trykk utover sesongen, avrunder Fredrik Josefsson.

Se video av Fredrik Josefsson og Simon Hansson.

Les mer i mandagens papirutgave av Moss Avis.