Gå til sidens hovedinnhold

HK Rygge fikk pes av 2. divisjonslaget HK Halden

Artikkelen er over 10 år gammel

(HK Rygge–HK Halden 27–26) Treningskampen mellom HK Rygge og HK Halden ble både jevn og nyttig for begge lag.

– Det var veldig nyttig og behagelig at det ble en så jevn kamp. Da måtte vi være skjerpet hele veien, og vi fikk mye mer ut av den. Nå fikk jentene virkelig løpt seg i gang igjen etter jule- og nyttårstreningen, sier trener Kai Frydenlund-Holm.

HK Rygge har en viktig vårsesong foran seg, og søndag kommer ett av topplagene til Øreåshallen. Skrim ligger på andreplass, og det gjelder for HK Rygge å være topp skjerpet fra første kamp for å ta de poengene det er mulig å ta.
Og oppkjøringskampen mot HK Halden var derfor svært viktig og nyttig.

– Hvordan er poengsjansene mot Skrim?
Møter lederlaget. – Det er jo lederlaget i divisjonen som kommer, hvis vi tar med at de har en kamp tilgode. Så det er ikke i den kampen vi skal ta poeng. Men, vi har ikke tapt på forhånd, og vi skal gjøre det vi kan for å ta poeng.

– Men det kommer mange andre kamper utover som det er mye viktigere å ta poeng i, sier HK Rygge-treneren.

– Hvor mange poeng må dere ta for å holde plassen?
– Jeg tror vi kommer til å ta 18 poeng, og det tror jeg holder for å sikre plassen, svarer Kai Frydenlund-Holm.

God målestokk

Selv om de ligger en divisjon under, var HK Halden en god målestokk i gårsdagens treningskamp. Haldenserne kniver med Sarpsborg om avdelingsseier og opprykk fra 2. divisjon. I øyeblikket ligger HK Halden ett poeng bak Sarpsborg, men HK Halden har en kamp tilgode.

HK Halden var det førende laget i store deler av kampen. De var mer kontante og virket mer samspilte i etablert angrep. Til tider virket HK Rygges forsvar litt enkelt å åpne.
HK Rygge slet også med å få det etablerte angrepsspillet til å gli. Den offensive beholdningen for hjemmelaget var enkeltmannsprestasjonene til Kristin Bråthe og Anna Tallerud.

– Vi merket at Tatiana Alifanova var borte idag. Hun har vært en viktig spiller i de siste kampene. Derfor brukte vi Lene Ørving Eriksen som erstatter idag, og hun klarte seg ganske bra.
En strek i regningen var det at Emilie Lindegaard måtte gi seg midt i andreomgang med en ispose rundt tommelen.
Kine Mysen hinket av banen i første omgang etter å ha tråkket over, men hun var på banen igjen i løpet av andreomgangen.

Kommentarer til denne saken