Kanonseier av HK Rygge

Kristin Bråthe var banens beste i kampen mot Bjørnar på lørdag. Det ble dessverre tap mot Årstad mot søndag, men alt i alt en vellykket helg i Bergen for HK Rygge.

Kristin Bråthe var banens beste i kampen mot Bjørnar på lørdag. Det ble dessverre tap mot Årstad mot søndag, men alt i alt en vellykket helg i Bergen for HK Rygge. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

(Bjørnar-HK Rygge 24-33) HK Rygge var suverent best da de nedsablet Bjørnar på egen parkett, og tok to meget viktige og etterlengtede poeng i Bergen.

DEL

BERGEN:  HK Rygge har slitt denne sesongen, men etter kveldens kamp er tapsrekken brutt og det er nytt håp i HK Rygge leiren.

- Vi er veldig fornøyd med dette, men vi har hatt troen på dette hele veien. Så gode som vi er i dag har vi vært på trening de siste to ukene, sier HK Rygge-trener Kai Frydenlund-Holm.

Det var jevnt i 1. Omgang, men solid forsvarsspill og en god Signe Marit Aanerød i HK Rygge-målet sørget for at Bjørnar sleit på hjemmebane.

Her kan du lese detaljert kampreferat

Med Emilie Lindegaard tilbake i form, nye drakter, en Kristin Bråthe proppet med selvtillit og Tine Lien Banggren på strek hadde gjestene fra Rygge flere strenger å spille på. Og når alle de fremtredene spillerne er samstemte låter det som musikk i trenerens ører.

- I dag er vi farlige foran mål og jeg må trekke frem Tine som gjør en fantastisk kamp. Bakspillerne er også gode, og Signe står godt i mål, sier Frydenlund-Holm.

I morgen er det ny kamp for HK Rygge-jentene i Bergen, og da venter Årstad i Fyllingsdalen.

- Den kampen tenker jeg ikke på. Nå skal vi nyte denne seieren og få oss en god og velfortjent middag, sier Kai Frydenlund-Holm.

Kampstart i morgen er 14.30 og moss-avis.no liveoppdaterer fra kampen.

Les også mer om dobbelkampene i Bergen i mandagens utgave av Moss Avis.
 

Les også: To nøkkelkamper

Artikkeltags