Oppskriftsmessig overkjørsel

Kristin Bråthe hadde en god kveld for HK Rygge, med 11 scoringer mot Sarpsborg.

Kristin Bråthe hadde en god kveld for HK Rygge, med 11 scoringer mot Sarpsborg. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

(Sarpsborg-HK Rygge 27-39) Bunnlaget Sarpsborg greide aldri å true serielederne fra HK Rygge i kveld. Men trener Per-Inge Johansen var ikke veldig fornøyd av den grunn.

DEL

Kampen ble avgjort tidlig i første omgang da Rygge-jentene kjørte over Sarpsborg. Rygge hadde mye fint spill og bra tempo i angrepsspillet, og defensivt satt spillet også godt.


- Kampen er jo avgjort etter 20 minutter, og da dominerer vi kampen. Sånn har det vært tidligere i år, og da ser man tydelig svakheten vår, forteller trener Per-Inge Johansen.
HK Rygge-jentene er gode tekniske, og spiller til tider flott håndball. Men det er ikke der problemet ligger.
- Vi må bli mye bedre mentalt. Vi må takle det å lede mye, og det at andre omgang er jevn er på grunn av at vi ikke er gode nok mentalt. Vi må gjøre de svake periodene våre kortere og bedre, sierJohansen.

Fokus

Neste kamp for HK Rygge er Nordstrand på bortebane. Frem til det skal HK Rygge fokusere på det mentale.
- Målsetningen for de kampene er at vi skal være gode i lengre perioder. Når vi kommer til kampene etter jul og ting begynner å dra seg til, er det ikke godt nok å klappe sammen i perioder, sier HK Rygge-treneren.
- Alt går på innstilling. Kristine Westerby har god innstilling gjennom hele kampen, og derfor har hun også full utteling idag, avslutter han.
Vi er enige i at Westerby hadde en god kamp, men også Kristin Bråthe var viktig for HK Rygge med sine 11 scoringer. I tillegg hadde Tatiana Alifanova og Ludmila Gaidraga en kamp på plussiden.
 

Artikkeltags