Gå til sidens hovedinnhold

Sterk seier for HK Rygge

Artikkelen er over 9 år gammel

(Stabæk II-HK Rygge 32-35) Stabæk II stilte til kamp med fire av syv spillere fra eliteserien. Likevel var det HK Rygge som styrte kampen og dundret ballen i mål 35 ganger.

Stabæk II scoret det første målet etter en treg start der begge lagene startet med flere bomskudd. Men det viste seg å være den eneste ledelsen hjemmelaget fikk ha. HK Rygge tok kontroll og slapp aldri vertene inn i kampen i Nadderudhallen i kveld.
- Kjempeprestasjon, mener trener Per Inge Johansen.

Del på Facebook

- Tøffeste kampen hittil

- Stabæk II er et sterkt lag og stiller med fire elitespillere på banen i dag. Men vi vil løpe, og vi jobber som helter i forsvar. Det er helt klart den tøffeste kampen vi har hatt denne sesongen, og da smaker det ekstra godt å vinne, sier en fornøyd Johansen.

HK Rygge ledet med hele 11-4 etter et kvarter og Stabæk svarte med time-out. Etter dette kjempet vertene fra Bærum tappert og løftet stillingen til 10-13 i Rygges favør. Dette skulle være det nærmeste Stabæk II skulle komme gjestene fra Rygge. Etter dette dro HK Rygge i fra med full fart og slapp aldri motstanderne inn i kampen igjen. Toppscorer Ludmila Gaidraga dundret inn hele 11 mål.

To HK Rygge-spillere ble utvist de siste minuttene av kampen, men det truet aldri lederen av 2. divisjon.

Fortsatt på topp

Dette var den siste kampen for HK Rygge i år, og de topper fortsatt tabellen i 2.divisjon med ni av ti seire.
- Det viser at vi per i dag er best, sier Johansen.