Interkretsdrømmen brast for Kambo

Veldig nære: Målscorer Henrik Hafskjold (t.v.), trener Bjørn Erik Carlsen og Mustafa Kivrak var nære drømmen om interkretsspill.

Veldig nære: Målscorer Henrik Hafskjold (t.v.), trener Bjørn Erik Carlsen og Mustafa Kivrak var nære drømmen om interkretsspill. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

(Borgen-Kambo 1-1) Med seier i KM-kampen mot Borgen ville Kambos G15-lag klare målet om å kvalifisere til neste sesongs interkretsserie. De var veldig nære, men det holdt dessverre ikke.

DEL

Før kampen ledet Borgen KM A-sluttspillet, mens Kambo lå på fjerde plass. Det skilte imidlertid bare to poeng mellom lagene og med seier ville Kambo passere Borgen, vinne serien og sikre seg plass i interkretsserien. Selv om Kambo hadde møtt Borgen to ganger tidligere denne sesongen og vunnet begge relativt klart, så var det tydelig å se at det var mye som stod på spill. Med en god porsjon sommerfugler innabords hadde laget fra nordre bydel mer enn nok med å forsvare seg i første omgang. De få gangene som Kambo var på besøk i motstanderens målfelt hadde vertene svært god kontroll. Heldigvis klarte ikke Borgen å utnytte overtaket, og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Gode etter pause

Det var et heltent Kambo-lag som tråkket til når dommeren blåste i gang de siste 40 minuttene. Borgen ble presset på defensiven umiddelbart. Det forløsende målet kom allerede etter sju minutters spill, og det var Henrik Hafskjold som fikk æren av å sette ballen i mål. Da tok det fullstendig av både på lagets innbytterbenk og blant de 50-60 supporterne som var til stede.

Etter scoringen fortsatte Kambo å trykke vertene bakover på banen, men i stedet for å sette spikeren i kista med en andre scoring, så kom utligningen. Dermed trengte Kambo en ny scoring, og de var farlig nære ved flere anledninger. Den som kanskje hadde de beste mulighetene var Mustafa Kivrak. Han jobbet iherdig, men klarte ikke å få pirket ballen over målstreken. Det gjorde heller ingen av lagkameratene, og dermed ebbet kampen ut med ett poeng til hvert av lagene.

Må se helheten

Skuffelsen var naturlig nok stor blant trenere og ledere rett etter kampen. Hovedtrener Bjørn Erik Carlsen følte selvfølgelig veldig med guttene, men var også klar på at dette har vært et flott år for laget.

- Vi hadde kvalifisering til interkrets som et av våre hovedmål, og når vi var så nære er det selvfølgelig litt tungt akkurat nå. Men vi skal være veldig fornøyde med det vi har prestert totalt. Det er dette som betyr mest og det er dette vi skal bygge videre på, forteller Carlsen og avslutter: - Nå skal vi riste dette av oss og satse friskt videre.

Artikkeltags