Kostholdsekspert Berit Nordstrand kommer til Verket Scene

Ekspertise: Berit Nordstrand kommer til Moss for å dele sine kunnskaper. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Ekspertise: Berit Nordstrand kommer til Moss for å dele sine kunnskaper. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Artikkelen er over 3 år gammel

Spenst Moss slår på stortromma og arrangerer en litt spesiell kveld på Verket Scene. Torsdag kommer nemlig kostholdsekspert Berit Nordstrand på besøk.

DEL

Nordstrand er lege, men er først og fremst kjent for sin ekspertise om kosthold. Hun har gitt ut bok, har sin egen blogg og holder foredrag rundt i landet. Nå kommer seksbarnsmoren til Moss for å gi folket noen gode råd.

– Vi har i mange år vært et Grete Roede-senter, men nå har Spenst startet et samarbeid med Berit Nordstrand for å tilby et nytt og spennende livsstilskurs. Hun har fokus på både kosthold og trening, noe som passer godt med våre verdier, sier daglig leder på Spenst Moss, Thomas Solberg.

– Torsdag kveld skal hun holde et foredrag på Verket og det passer perfekt for alle, uansett alder, tilføyer han.

Samarbeidet

Spenst har totalt 26 treningssentre rundt i landet og har nå styrket tilbudet med konseptet "En ny start" i samarbeid med Berit Nordstrand.

Hun har en klokkeklar filosofi og tanke for hvordan man oppnår gode resultater uten å henge seg for mye opp i kalorier.

- Ikke tell kalorier, men tell smarte byggeklosser i maten du spiser. Da kan du både oppnå en mer behagelig hjernekjemi, mer energi og et bedre immunforsvar, og dermed mindre sykdom og mer overskudd, sier Berit Nordstrand.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.