Sterk Rygge-seier

Det var morsomme jubelscener etter at Zarko Dimic satte inn 2-0-målet mot Sarpsborg.

Det var morsomme jubelscener etter at Zarko Dimic satte inn 2-0-målet mot Sarpsborg. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(Rygge - Sarpsborg FK 3-1) Spenningen varte lenge på Rygge kunstgress, men det var hjemmelaget som til slutt trakk det lengste strået og vant komfortabelt.

DEL

Det var ingen tvil om at gjestene hadde ballen mest, men det brydde ikke Rygges hovedtrener Jens Ole Olsen seg noe om.

- Vår spillestil fungerte fint i dag, noe som var viktig for å sikre disse tre poengene. Vi har ikke ballen mest, men det er målene som teller, forteller han og fortsetter:

- Vi har hurtige spillere som er flinke til å utnytte kontringer, og det var dagens kamp et bevis på. Kampen kunne blitt punktert tidligere, men vi setter ikke sjansene våre mot slutten. Men alt i alt er dette et godt resultat på en dag som vi også klarer å tette igjen i forsvar, sier hovedtreneren lettet etter kampslutt.

Rygge tapte 6-1 over Sprint-Jeløy tidligere denne uken, og derfor var det ekstra godt for vertene å slå sarpingene i kveld.

- Det var deilig å få det tapet ut av hodet, ettersom vi har tre gjenstående kamper før sommerferien. I dag hadde vi fin flyt i laget og det skal vi opprettholde videre. Vi skal nemlig spille igjen på lørdag, og da er det viktig at vi tar med oss mye av de gode erfaringene fra i dag. Jeg gleder meg skikkelig til å lede laget videre, avslutter en sliten Rygge-trener, som nesten ikke hadde stemme igjen etter kampen.
 

Artikkeltags