1-1 mellom Sarpsborg 08 II – HSV Fotball

Poengdeling under tirsdagens oppgjør mot Sarpsborg 08 for HSV fotball. Trener Bjørn Christiansen er fornøyd med resultatet.

Poengdeling under tirsdagens oppgjør mot Sarpsborg 08 for HSV fotball. Trener Bjørn Christiansen er fornøyd med resultatet. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Sarpsborg 08 ledet helt frem til sluttminuttene. Christian Qvist Jackobsen utlignet og sikret poengdeling rett før fløyta gikk.

DEL

Med sju kamper igjen av årets sesong har HSV med sin 28 poeng, sju poeng opp til tabelltoppen.

Del på Facebook


- Men vi har en hengekamp som vi skal spille på fredag, så det er en teoretisk sjanse til at vi kan klatre oppover og nærmere oss toppen også i år, sier trener Bjørn Christiansen.

Viktig poeng

- Dagens resultat er helt greit. Sjansemessig var vi likt med Sarpsborg. Vi møtte et ungt lag som var best i første omgang, mens vi kom tilbake og spilte best i andre omgang. Vi sliter med forfall og hadde også i dag spillere som ikke kunne møte på grunn av sykdom og jobb. Det var viktig for oss og få med oss ett poeng i dag og det klarte vi.

Trenger tid

- Vi trenger tid til å etablere oss. Nå har vi hatt to år med gode resultater i 4. divisjon. Muligens trenger vi ennå et år før vi er moden for opprykk, men byr sjansen seg, så vil vi nok gripe den, sier en fornøyd HSV trener.
 

Artikkeltags