Berget HSV-poeng på overtid

HSV-trener Tor Arild Haddal får en utfordrende jobb med å berge plassen i 4. divisjon i høst.

HSV-trener Tor Arild Haddal får en utfordrende jobb med å berge plassen i 4. divisjon i høst. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(4. div.: Tistedalen-HSV 2-2) Håkon Veseths scoring på overtid var nok til å holde HSV over nedrykksstreken i 4. divisjon.

DEL

For hadde hjemmelaget vunnet bunnoppgjøret i Halden, ville de byttet plass med HSV på tabellen.


Det var en svært viktig kamp som ble spilt på Tistedalen stadion. En kamp HSV absolutt burde vunnet for å få et bitte lite pusterom. Og det begynte også bra da Christian Qvist Jacobsen ga HSV ledelsen midt i første omgang.

Men TTIF kom ajour bare et par minutter etter, og da Erik Thanstrøm Faraasen satte inn sitt andre mål for dagen og ga TTIF ledelsen kvarteret ut i andre omgang, virket 5. divisjon veldig sannsynlig for de hvitkledde. Men backen Håkon Veseth ville det altså annerledes, og satte inn sjelden og svært viktig scoring når det gjaldt som mest.

Nå har HSV 16 poeng, mens Tistedalen ligger på nest siste plass med 14. Torp er bak Tistedalen med 12 poeng. Poenget foran HSV ligger Moss II, men de har en kamp mindre spilt, mot Kvik Halden II på mandag.

HSV har også klart dårligst målforskjell av lagene i bunnen, så å si at det ser lyst ut med tanke på å overleve vil dessverre være å ta i.

HSV har igjen disse kampene: Borgen (H), Kvik Halden II (B), Borgar (H), Tronvik (B), Selbak (H), Ås (B) og Kråkerøy (H). Alle disse lagene ligger foran HSV på tabellen, så det blir en knalltøff høst for trener Tor Arild Haddal og spillerne hans.
 

Artikkeltags