Morten Enersen overtar HSV

Morten Enersen tar over som hovedtrener for HSV.

Morten Enersen tar over som hovedtrener for HSV. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

HSV Fotball går for en spennende trenerløsning neste sesong. Nå er Morten Enersen ansatt som hovedtener for alt fra guttelag og opp.

DEL

HSV inkluderer nå også guttespillere fra Hølen, Vestby og Soon under klubbfanen.
- Det er et steg på veien mot å samle alle klubbene under HSV-navnet. Men det prosjektet får vi ikke ferdig til 2013-sesongen, Derfor starter vi med guttelagene nå, i tillegg til junior og senior som allerede spilte under HSV-navnet, forteller HSV-leder Terje Karlstad.


 
Morten Enersen er ansatt som daglig leder i Soon IF, og vil fortsette med dette selv om han nå blir HSV-trener.
- Vi tror dette blir en perfekt løsning. Morten er spesielt dyktig på spillerutvikling og får nå muligheten til å samle trådene hos oss, sier Karlstad til Moss Avis.

Klar for jobben

Enersen, som også har jobbet med spillerutvikling rundt Kolbotns kvinnelag det siste året, og tidligere i Vålerenga, tiltrer formelt 1. januar. Men han vil starte med treninger i god tid før det.
 
- Vi jobber nå med å spikre apparatet rundt Morten, som skal ha med seg gode trenere på alle lag mens han selv holder i trådene. Det vi vet er at Esben Thyrum fortsetter i en eller annen rolle rundt juniorlaget, forteller Terje Karlstad, som ble overrasket over hvor "lett" det var å få Enersen på kroken.

- Det var lettere enn vi trodde. Morten virket veldig klar for denne jobben, smiler Terje Karlstad.
 
Modellen HSV har valgt er både krevende og spennende. Men gjennom Enersen er det allerede en viss kontinuitet inne, og med tanke på hans erfaring og kvaliteter innen spillerutvikling kan fort klubben få et sportslig løft.

Artikkeltags