Tronvik best på Melløs

 Ole Kr.Hagmann var banens beste spiller i kveldens lokaloppgjør, og drev Tronvik frem til tre poeng.

Ole Kr.Hagmann var banens beste spiller i kveldens lokaloppgjør, og drev Tronvik frem til tre poeng. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(4. div.: Moss FK II-Tronvik 0-2) Med to mål før pause tok Tronvik tre poeng i en ganske stillferdig nabokrangel i kveld.

DEL

Bård Erik Olsen og Tom Kaarby dannet spisspar hos Tronvik, og det var også disse to som med hver sin flotte scoring senket hjemmelaget.Mossingene stilte igjen med et relativt ungt mannskap, og selv om de i perioder av kampen hadde litt trykk på Tronvik, endte det med en fortjent borteseier.
- Jeg synes vi hadde grei kontroll nesten hele veien, og vi burde jo scoret flere. Vi sløser fælt med sjansene, sier Tronvik-trener Terje Andresen.

Men Andresen var godt fornøyd med kampen, ikke minst siden MFK lagde syv mål mot HSV mandag.
- Ja, det er jo sjelden at vi holder nullen, så denne gjennomføringen er jeg veldig godt fornøyd med, konkluderer Tronviks fargerike trener.

Ole Kr. Hagmann styrte på midtbanen til Tronvik, og eks-MFK'er Anders Juliussen var god som midtstopper mot gamleklubben. Forøvrig var det en solid laginnsats som la grunnlaget for gjestene fra øya.

MFK omtalte forøvrig Tronvik som lillebror på sin hjemmeside før kampen. Det er vel å ta i, når de selv stiller med et lag så ungt at de fleste av Tronvik-spillerne kunne være MFK-guttas fedre!
 

Artikkeltags