Tronvik imponerer

Fredrik Larsen og Tronvik ga alt og tok tre nye poeng i kveld.

Fredrik Larsen og Tronvik ga alt og tok tre nye poeng i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

(Tronvik–Kvik Halden II 5–3) Thomas H. Meyer banket inn tre scoringer fra sin backplass, og da skal det mye til å ta poeng fra Tronvik.

DEL

Det nyopprykkede 4. divisjonslaget har full pott etter to serierunder, og det er bare noen svært målkåte unggutter fra Melløs som skiller Terje Andresens gutter fra tabelltoppen.


– Men vær så snill. Snakk ikke om den tabelltoppen. Vi skal være fornøyde hvs vi holder oss, bedyrer Tronviks fargerike trener.

I kveld var et ungt, løpssterkt og spennende Kvik-lag på besøk på Amifbanen, og da fikk Tronvik litt å henge fingrene i.
– De var gode, mye bedre enn Borgen. Og det var kraftig mot spillets gang at vi tok ledelsen, innrømmer Terje Andresen.

Ballsikre

Kviks lagledelse ga spillerne sine konkrete arbeidsoppgaver, og med mer fokus på spillerutvikling enn kollektiv samhandling fra en fremtidsrettet Kvik-ledelse, fikk etterhvert Tronvik satt spillet sitt.

– Vi er ballsikre, og vinner på det. Det er vel sånn jeg håper at det skal gå i år, at motstanderne løper fra seg den første halvtimen, sier Tronviks trener.

Tronvik vant til slutt fullt fortjent, ikke minst takket være krumtapper som Thomas H. Meyer, Fredrik Larsen og Eivind Nilsen.

Og et par av Meyers scoringer fortjener plass i historiebøkene. Spesielt den siste, da han etter et løp «Amfibanen rundt» stupheader inn Kjell Olofssons knallharde millimeterbanan.

Allerede torsdag er det ny kamp, og så tett liker ikke Andresen at kampene kommer.
– Vi er ikke så vant til det, og derfor byttet jeg også mange. men vi skal jo tåle det, med så bred tropp som vi har, avrunder han.

Artikkeltags