Tronvik må kjempe for å overleve

Terje Andresen og Tronvik slet borte mot Tistedalen.

Terje Andresen og Tronvik slet borte mot Tistedalen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

(4. div.: Ås-Tronvik 4-0) Tronvik fulgte samme oppskrift som sist: Mye bra i en drøy time, for så å sprekke helt. – Det er bare å innse at dette blir en kamp for å overleve, fastslår trener Terje Andresen.

DEL

Ås viste seg å være et hakk for gode da Tronvik var gjester i kveld. Men selv om seieren ble komfortabel, hadde Tronvik sine sjanser.

- Vi var alene med keeper fire ganger, så hadde vi satt sjansene våre kunne vi kanskje klart å lure med oss noe. Men Ås vant helt fortjent. De er det klart beste laget vi har møtt så langt, sier trener Terje Andresen.

Det sto 0-0 etter første omgang, og Ås brukte lang tid på å få hull på byllen. Men da det første målet kom, rant det raskt inn et par til.

- Historien gjentar seg. Vi er ikke godt nok trent mot de beste, og skal vi ha muligheter må vi i hvert fall score på de mulighetene vi får. Presisjon er et nøkkelord, sier Andresen.

Tronviks spiller er kjent for sin ballsikkerhet, men i 4. divisjon går det litt fortere enn de er vant til.

- Gutta sier det selv; Vi gjør enkle feil til å være så ballsikre. Men tempoet er høyere, og vi må bare innstille oss på å kjempe for å overleve denne sesongen, fastslår Terje Andresen.

Neste mulighet til å reise kjerringa for Tronvik blir hjemme mot Kråkerøy neste torsdag. Ingen dans på roser, det heller.

Artikkeltags