Viktig og etterlengtet seier for Tronvik

Stor jubel etter seieren over Torp.

Stor jubel etter seieren over Torp. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(Tronvik–Torp 6–0) Mye sto på spill for Tronvik i går, men byens mest rutinerte lag beholdt roen og hadde lekestue på Amfibanen.

DEL

– Dette var deilig, for det var en «tipoengsmatch», sier trener Terje Andresen etter at gutta hans tidvis har herjet med gjestene fra Torp.


Alt var ikke like bra fra Tronviks side, men når ballen først trillet dit den var påtenkt, ble det vakker fotball av det. Og det resulterte i noen flotte mål og en svært underholdende fredagskveld på Refsnes.

– Vi mangler jo flere av krumtappene våre, men merker ikke det så mye, sier Andresen.
Fredrik Larsen, Thomas H. Meyer og Jens Ellef Andresen var noen av de som var borte, og i tillegg ble Kjell Olofsson tidlig skadet.

– Det kan være en røket lårmuskel, eller i beste fall en liten strekk. Bittert, for denne kampen hadde jeg lyst til å spille, kommenterte svensken før han hinket i dusjen.

Detaljer

Bård Erik Olsen og Tom Kaarby utgjorde et giftig spisspar og var en konstant trussel for den dårlig organiserte Torp-forsvaret. Og på midtbanen viste Ole Kr. Hagmann og innbytter Kjell Ove Henriksen detaljer med ballen som ingen andre er i besittelse av på dette nivået. Noen av gjennomspillene var av ekstremt høy klasse.

Nå venter HSV på Tronvik, en kamp som også er svært viktig for begge lag. Men det er liten tvil om at det er Tronvik som går styrket til den matchen etter 6–0 i går, mot HSVs 1–12 for Kvik II tidligere i uken.

– Det blir en ny «tipoenger» for vår del. Men for oss det er det overlevelse som gjelder nå, avrunder Terje Andresen.
Vi synes Tom Kaarby var banens beste, med utrettelig jobbing og mange gode valg med ballen.

Artikkeltags