Mads Østberg fortsetter i Citröen

Blir det nye jubelscener for Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen i 2020?

Blir det nye jubelscener for Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen i 2020? Foto:

Sammen med kartleser, Torstein Eriksen, er Våler-mannen Mads Østberg klar for en ny sesong i WRC2. Allerede 23. januar starter sesongen når Rally Monte-Carlo står for tur.

DEL

WRC2 er nest høyeste turneringsnivå i rally, og Østberg kommer til å kjøre åtte av løpene på årets WRC-kalender for Citröen.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å fortsette mitt samarbeid med Citroen Racing og hele teamet. Vi jobba bra med utviklingen av bilen i fjor, spesielt i forhold til bremser, geometri, støtdempere og drivlinje. Vi har selvsagt som mål å være i posisjon til å vinne alle løp, sier Mads Østberg i en pressemelding fra Citröen Norge.

Østberg kjørte i WRC2-klassen for Citröen også i fjor. Sesongen toppet seg med seier i Rally Catalonia i oktober, og VM-sølv. Citröen skriver videre at den rutinerte rallysjåføren går for VM-gull i WRC2-klassen i 2020.

LES OGSÅ: Mads Østberg slo tilbake mot kritikerne og tok VM-sølv!

Skal kjøre i Norge

Som et ledd i oppkjøringen til Rally Sverige i februar, skal Østberg og Eriksen delta i både Sigdalsrally og Rally Finnskog

– Jeg gleder meg helt utrolig mye til å kjøre rally i Norge igjen. Det er viktig å ikke glemme hvor du kommer fra og gi tilbake til alle trofaste rallyfans og partnere som har heiet meg frem gjennom mange år, sier Østberg.

– Vi er svært glade for at samarbeidet med Mads og Torstein fortsetter også denne sesongen. De er svært gode representanter for Citroën, både ute i verden og her hjemme, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

LES OGSÅ: Mann falt ut i veien akkurat da Mads Østberg kom i 150 km/t: – Mitt verste mareritt

LES OGSÅ: Mistet jobben - fikk vite det gjennom media

Artikkeltags