Kneskade kan ødelegge sesongen for MFK-keeper

MFK-keeper Frode Larsen kan i verste fall være ute for resten av sesongen med en korsbåndskade. Her fra forrige periode han spilte for Moss FK.

MFK-keeper Frode Larsen kan i verste fall være ute for resten av sesongen med en korsbåndskade. Her fra forrige periode han spilte for Moss FK. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Frode Larsens comeback i Moss FK kan være ødelagt før det egentlig begynner, etter at keeperen ødela kneet under fotball med kompiser.

DEL

Larsen  kan dermed ha fått den verst tenkelige starten på sin retur til Moss FK. Keeperen har nemlig skadet kneet, og frykter at korsbåndet er røket. Han spilte fotball med noen kompiser, og fikk smellen da han landet etter en duell.
- Jeg skjønner ikke helt hvordan man kan bli skadet av noe slikt. Jeg har jo landet mange ganger, sier MFK-keeperen, som er påtenkt å duellere med Thomas Skjelin om trøye nummer én i Moss.

Larsen har vært til MR-undersøkelse, men har ikke fått svar. Og han vil bruke alt av eksperter for at dette skal gå best mulig. Men er det en korsbåndskade er han antageligvis borte i mer enn seks måneder.
- Uansett hva dette er og hvor lang tid det tar skal jeg tilbake. Og tar det tid skal jeg bruke den godt. Jeg har aldri vært skadet og motivasjonen til å komme tilbake og prestere på banen er stor, lover Frode Larsen, som venter på svar etter MR-undersøkelsen.

Hovedtrener Arne Erlandsen håper også i det lengste på en positiv beskjed fra legene.
- Jeg er redd dette er alvorlig. Men vi får bare håpe, både for Frodes del og vår del, sier MFK-treneren.

At Larsen fikk skaden under aktivitet utenfor MFK-regi bryr han seg lite om.
- Det er fint at gutta holder seg i gang når vi har fri, og skadet kan man jo bli ved å gå over gata. Det er dessverre sånt som skjer. Nå håper jeg bare at Frode ikke mister hele sesongen, sier Erlandsen.

Artikkeltags