Andre klubber snuser på MFKs spanske spiss

MFKs nye stjernespiller, Jorge Rogriguez, har vakt oppsikt for sine ferdigheter i 2.divisjon. Her fra hans debutkamp mot Moldes rekruttlag.

MFKs nye stjernespiller, Jorge Rogriguez, har vakt oppsikt for sine ferdigheter i 2.divisjon. Her fra hans debutkamp mot Moldes rekruttlag. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Jorge Rodriguez har imponert på Moss FK siden han ankom klubben i sommer. Foreløpig har han ikke fått noen fornyelse av kontrakten som går ut denne sesongen.

DEL

Det betyr at han per i dag kan gå gratis fra klubben etter endt sesong, dersom han ønsker det.

Vil vurdere forlengelse

Siden han kom til klubben i august har det blitt fem mål og flere imponerende forestillinger for 26-åringen. Til tross for dette har verken han eller spanjolen Marcos Gondra Krug fått tilbud om å bli værende i klubben.

– Jeg har ikke blitt tilbudt noen fornyelse av kontrakten, sier Rodriguez til moss-avis.no.
– Hvis det var opp til deg, ville du foretrukket å spille i Moss FK neste sesong eller i en annen klubb eller liga?
– Hvis de gir meg et godt tilbud, så vil jeg nok ikke si nei til det, svarer han.

Jeg vet at det er interesse for meg, men jeg tenker ikke så mye på det

Flere interesserte

Ubekreftede kilder har hevdet til Moss Avis at den italienske Serie B klubben Empoli er interessert i MFKs nummer 17. Riktigheten av dette ryktet bør tas med en klype salt, men én ting er i hvert fall sikkert: Moss FK er ikke alene om å ville ha Rogriguez på laget neste sesong. Dette er noe som også bekreftes av spilleren selv.

– Jeg vet at det er interesse for meg, men jeg tenker ikke så mye på det. Jeg fokuserer på å spille nå. Jeg tenker bare på Moss og jeg håper at de holder seg (i 2. divisjon, red. anm.), sier 26-åringen.

Jeg vet ikke hva vi kan tilby ennå, men vi vil tilby alt vi kan

Har førsterett

Thomas Thorkildsen, styreleder i Moss FK, ler av ryktene om Empoli, men legger samtidig til at han er kjent med at spanjolens agent har klienter i Serie B. Han sier MFK jobber med et tilbud til spilleren. Det er snakk om en totalpakke, som også vil inneholde utenomsportslige elementer.

– Jeg er usikker på hva som ligger i begrepet «et godt tilbud», men vi snakker med agenten hans. Jeg vet ikke hva vi kan tilby ennå, men vi vil tilby alt vi kan, sier MFK-lederen.

Han røper at en del av den nåværende avtalen gir MFK rett til å komme med et tilbud før alle andre klubber slipper til.

Norge er Rodriguez' første utenlandsopphold som fotballspiller. Han har tidligere vært innom den spanske tredjedivisjonsklubben CD Tudelano og Osasunas B-lag.

Se Rodriguez' utrolige brassesparkscoring mot Træff her! (01:08 ut i klippet):

Artikkeltags