Gå til sidens hovedinnhold

Bjørn Skog ble klar for MFK

Artikkelen er over 7 år gammel

(Holmen-Moss FK 1-2) Et reservepreget mosselag skapte mye og vant fortjent borte mot det nyopprykkede 2. divisjonslaget Holmen. I tillegg ble Bjørn Skog, som gjorde en stabil jobb i midtforsvaret, signert etter treningskampen.

- Dette var en fin kamp for spillere som ikke har spilt så mye og de som er nye. Jeg synes alle klarte seg greit, og så får se hva vi gjør i framtida, uttalte hovedtrener Arne Erlandsen, som endelig kunne glede seg over en ny seier etter to strake tap. Og det var fullt fortjent.

Selv om det manglet en del tenning i MFK-spillerne, hadde de likevel mer å by på enn det tafatte Oslo-laget.

For etter en sjansefattig førsteomgang, var det de tilreisende som skapte de fleste målsjansene på Holmen kunstgress. Og resultatet kunne fort sett mye styggere ut for vertskapet.

Ivrig nykommer

Bjørn Skog spilte hele kampen for Moss FK, og løste de fleste oppgavene helt greit. For etter en litt ruskete start, ble også han varmere i MFK-trøya.

- Det startet litt «shakey», for det var litt vanskelig siden jeg har så få relasjoner til guttene. I tillegg har jeg akkurat kommet i gang med treningene. Men alt i alt synes jeg det var en bra kamp. Vi slapp bare inn et mål på straffe, sa den tidligere Lofoten-spilleren, som har tatt den lange turen ned til Moss for å være med å heve det opprykksjagende fotballaget. Men ettersom han kun har spilt i 3. divisjon, er han veldig spent på nivåforskjellen.

- Det er jo ett hakk opp, så det blir spennende å se hvor fort jeg tar nivået. Men jeg har flyttet fra langt oppe i nord, så målet et å etablere seg. Jeg skal jobbe så hardt jeg kan for å bli en god spiller i Moss, avrundet den blide midtstopperen, som først og fremst kan belage seg på tøff motstand fra MFKs meget sterke stopperpar, Kristian Flittie Onstad og Martin Rosenkilde.

Lørdag skal for øvrig MFK-spillerne i aksjon på ny, når Oddevold kommer på besøk til Melløs.

Kommentarer til denne saken