Det vil seg ikke for MFK

Tor Thodesen avslutter karrieren som MFK-trener i dag.

Tor Thodesen avslutter karrieren som MFK-trener i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Mo IL–Moss FK 2–0) Etter flere misbrukte sjanser og to nye baklengsmål var det ingen lystig MFK-gjeng som gikk til sommerferie i kveld.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

- Jeg tror vi trenger litt ferie nå. Det vil seg ikke for oss og det er tungt, medgir hovedtrener Tor Thodesen etter at laget hans datt ned på nedrykksplass igjen etter kveldens tap.Enda en gang var MFK fullt på høyde med motstanderen sin både i spill og sjanser. Men foran begge mål var det flere minustegn.

Her kan du lese fyldig referat fra kampen

Mo tok ledelsen da keeper Andreas Eikum ble litt passiv på en ball han mente å ha kontroll på. Og avgjørelsen falt da Eikum la ned en Mo-spiss på vei gjennom, lagde straffe og ble utvist. Thodesen vil derimot ikke legge skylden på målvakten sin.

Står samlet

- Vi vinner sammen og taper sammen, og hadde vi satt sjansene våre før pause ville dette blitt helt annerledes, sier Thodesen.

For MFK hadde store muligheter før pause. Vegar Edelsteen alene hadde to gedigne sjanser, men stresset i avslutningene og misbrukte begge.

Generelt hadde MFK veldig god kontroll defensivt og lot Mo ha en del initiativ for å satse på kontringer. Det ga fire store sjanser før hvilen, men altså uten og lykkes.

– Etter 1–0 åpnet det seg mer, uten de store sjansene noen vei, sier Thodesen.

Noen dager fri

Jonahan Mehrez var MFKs beste, og Marcus Ohlsson gjorde også en god jobb som midtstopper i Agim Shabanis fravær. Dessuten holdt jo også svensken nullen som keeper...

– Vi manglet syv spillere til denne kampen. Alle hadde selvsagt ikke spilt fra start, men det sier litt om ståa, og jeg tror det greit med noen dager fri nå for å få samlet troppene igjen, avrunder Tor Thodesen.

Treningen for MFK-spillerne starter igjen i begynnelsen av juli.

Artikkeltags