Kommunen holder igjen til delingen har skjedd

lang prosess Daglig leder i ØFK, Øyvind Strøm, tror ikke politikerne i Moss har visst hva de har bedt om i vedtaket om klubbdeling på Melløs.

lang prosess Daglig leder i ØFK, Øyvind Strøm, tror ikke politikerne i Moss har visst hva de har bedt om i vedtaket om klubbdeling på Melløs.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Ledelsen i idretts-Østfold mener politikerne i Moss ikke helt skjønner hva de snakker om når de krever en deling av MFK før de ettergir noe.

DEL

– Første ledd i en slik prosess er jo å kalle inn til et ekstraordinært årsmøte. For et slikt vedtak må fattes der, og slikt tar tid, påpeker Christian Karlsen, som er idrettskonsulent i Østfold Idrettskrets.

Del på Facebook

Selvforskyldt

– Ja, det er jo helt riktig at vi ikke vet hvordan dette skal løses rent teknisk, sier ordfører i Moss, Tage Pettersen (H).
Han mener dermed at MFK må skylde seg selv i denne saken.

– Vi har etterlyst handling, men har fått beskjed fra MFK-ledelsen om at «dette ikke er noe problem». Etter min mening burde det jo vært kalt inn til dette årsmøtet for lenge siden, så det at dette trekker ut er selvforskyldt, påpeker Pettersen.

– Vi er villige til å bidra, men det virker jo ikke som om MFKs håp om at dørene skal åpnes hvis noen starter gjeldssaneringen har slått til. Og Moss kan jo heller ikke påregne å kunne trekke fra noe fra kommunen i 2011, så sent som denne prosessen går, sier Tage Pettersen.

Mye skal på plass

– Det å etablere et allianseidrettslag er jo i seg selv en grei sak. Men det er altså en del ting som må på plass, sier Øyvind Strøm, daglig leder i Østfold Fotballkrets.

– Og jeg vet at de som skal behandle en slik søknad også er svært belastet hva gjelder arbeidsmengde fram til jul, påpeker Christian Karlsen.

– Dette er tydeligvis noe Moss Fotballklubb ikke har tatt høyde for, konkluderer både Strøm, Karlsen og Tage Pettersen om ikke unisont, så i hvert fall i full enighet.

Artikkeltags