Kunne endelig juble

Moss FK - Bærum 3-1 på Melløs. Fabian Stensrud Ness har satt inn 3-1-målet.

Moss FK - Bærum 3-1 på Melløs. Fabian Stensrud Ness har satt inn 3-1-målet. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(Moss–Bærum 3-1) Det var nok ingen på Melløs før kampstart som så for seg tre poeng mot topplaget Bærum.

DEL

Første omgang startet jevnspilt, der Moss hadde god kontroll på bortelaget i det første kvarteret. Men så kom bortelaget mer og mer inn i kampen. Dette resulterte i at bortelaget gikk opp i ledelse etter 28 spilte minutter. Men det skulle ikke ta mer enn fem minutter før Moss fikk utlignet ved Thomas Klaussen, slik at de kunne gå til pause med uavgjort.

Les fyldig kampreferat

Se tabellen

Styrte spillet

Da andre omgang startet var hjemmelaget mer tent enn på lang tid, og det tok av da de gikk opp til en 2-1 ledelse etter 77 minutter. Her kunne Daniel Reinoso smykke seg med det som måtte være kampens peneste scoring. Etter en corner av Mathias Engebretsen som strøk tverrligger og ut i feltet. Moss fortsatte å holde på ballen, og innlegget finner Reinoso som står umarkert og header ballen praktfullt i mål.

Til slutt pyntet Fabian Stensrud Ness på resultatet, etter å ha satt ballen i mål alene med keeper.

Stemningen på Melløs var til å ta og føle på det siste kvarteret av kampen. De 388 tilskuerne som hadde møtt opp gjorde sitt for å støtte opp om «Kællane», og det hele toppet seg nok da Kråkesvingen skulle kåre banens beste, nemlig alle.

Vi oppdaterer saken med fotballmagasinet "Ukas kamp" i løpet av kvelden.


 

Artikkeltags