MFK med trygg seier over bunnlaget

MFKs spillere kunne slippe jubelen løs etter seieren over Nesodden. Kaptein Halvard Simonsen flankeres av målscorerne Tim Reinback (til venstre) og Jon-Andre Fredriksen.

MFKs spillere kunne slippe jubelen løs etter seieren over Nesodden. Kaptein Halvard Simonsen flankeres av målscorerne Tim Reinback (til venstre) og Jon-Andre Fredriksen. Foto:

Av , , og
Artikkelen er over 5 år gammel

(Moss FK - Nesodden 3-0) Etter nok en trepoenger i dag, fortsetter MFK sin fantastiske høstsesong. 23 poeng på de siste ni kampene må være en av tidenes snuoperasjoner i fotball.

DEL

Se videoer med alle høydepunktene og intervjuer med trener og spillere nederst i artikkelen.

Med 30 poeng er det nå syv poeng ned til nedrykksstreken for Moss når to kamper gjenstår av sesongen. Både Østsiden og Molde II, som ligger under streken med 23 og 22 poeng, har imidlertid en kamp mindre spilt enn Moss.

Se stort bildegalleri fra kampen

Spillemessig var det ingen stor kamp mosselaget leverte på Melløs i dag, og poengene varmet mer enn spillet. Likevel ble det en komfortabel seier over tabelljumbo Nesodden.

MFK fikk en drømmestart da Lars Ivar Slemdals skudd traff en annen spiller, skiftet totalt retning, og satte Nesodden-keeper Kristian Bjerke ut av spill. 1-0 til Moss etter bare fire minutter spilt.

Spanjolen Jorge Rodriguez har slitt med musklaturen siden Vålerenga-kampen mandag, og han var usikker før dagens kamp. Han startet likevel kampen, men måtte byttes ut etter bare 23 minutter. Tim Reinback kom inn, og sørget for 2-0 etter 55 minutter da han var snappet ballen fra Nesodden-forsvaret og satte ballen i mål. 3-0 var et vakkert mål, satt inn av Jon-Andre Fredriksen.

Les fyldig kampreferat og se tabellen her.

Mye å gå på

- I første omgang så vi veldig stresset ut, og vi våget ikke å løpe engang. I andre omgang er vi klart bedre, men generelt må vi orke mer. Jeg vet ikke hvorfor det er slik, men vi har mye å gå på i hvert fall, sier MFK-trener Arne Erlandsen.

- Spillerne legger ned den innsatsen de klarer å få frem, men det er mangel på energi og entusiasme. De er nok preget av situasjonen, det går mye på trygghet og selvtillit, forklarer Erlandsen.

Se målene, høydepunktene og reaksjonene i videoene nedenfor:

 
 
 

Artikkeltags