De gule og sorte kråkene kom best igang da de produserte en sjanse allerede etter ti sekunder, men det var gjestene fra Kjelsås som skulle score det første målet. Ut av det blå fikk Akinbola Akinyemi ballen, og den sendte han lavt til høyre for Jevgenijs.

Rett før pause ble Emmanuel Amarh utvist, men hvorfor er ennå uvisst.

MFK stanget og stanget, men uttellingen kom ikke før i det 62. spilleminutt. Da utliknet spanjolen Marcos Gondra Krug, før landsmannen Alvaro Baigorri satte inn 2-1 bare fem minutter senere.

Kjelsås kom tilbake

Seks minutter før full tid var Berat Jusufi uheldig og urutinert da han lagde frispark til gjestene på 16-meterstreken. Espen Frøystveit dunket ballen hardt i nettaket, helt utagbart for den latviske sisteskansen. Minuttet før ordinær tid var snuoperasjonen et faktum da Victor Ashby fikk stå helt umarkert på et hjørnespark og stange inn seiersmålet.

SE REFERAT FRA KAMPEN HER!

Se høydepunkter fra 1. omgang her:

Se høydepunkter fra 2. omgang her:

Se videointervju med Álvaro Baigorri etter kampen her:

Før kampen:

Jon-André Fredriksen er storoptimist etter den gode starten på sesongen, og skal bidra så godt han kan til at Kjelsås drar hjem uten poeng i ettermiddag.

Den rutinerte kantspilleren kom nylig tilbake fra skade, og imponerte da han fikk tilliten mot Drøbak/Frogn i den forrige serierunden.

– Det var veldig moro å komme tilbake så raskt. Jeg trodde at det skulle ta lengre tid. Jeg savnet spenningen og følelsen av å spille kamper for MFK, sier veteranen, som regner med at motstanderne kommer til å få det tøft i Moss denne sesongen. Så langt har både Lørenskog og Eidsvold Turn dratt poengløse fra Melløs, og Fredriksen satser på å gjenta suksessen i hver eneste seriekamp.

Ingen tap

– Folket kan forvente å se et ubeseiret mosselag i serien på Melløs. Ingen får slå oss hjemme i år, sier den vinnerlystne mossingen.

Han gleder seg også veldig til dagens møte med Kjelsås, og vil gi publikum skikkelig valuta for pengene.
– I dag skal de få se et skjerpet og hardtarbeidende MFK-lag. Det kommer til å bli underholdende, legger han til. Og hovedtrener Arne Erlandsen gleder seg også over den gode starten, og ser at klubben nå er på vei til å bygge seg opp igjen.

– Det har vært en fantastisk åpning i Moss, og vi ønsker jo å jobbe oss tilbake til der klubben en gang var. Så sportslig og administrativt må vi bare jobbe med å utvikle oss videre, forteller den erfarne treneren.

Moss Avis sendte kampen fra Melløs direkte på nett-tv, i tillegg til at vi også tilbød liveoppdatering.