Nå vil Thorkildsen ansette

Å berge plassen i 2. divisjon, samt å få på plass en administrasjon på Melløs, er Thomas Thorkildsens hovedmål framover

Å berge plassen i 2. divisjon, samt å få på plass en administrasjon på Melløs, er Thomas Thorkildsens hovedmål framover Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det er to ting som gjelder for MFK-leder Thomas Thorkildsen om dagen: At plassen i 2. divisjon berges, samt å få på plass en administrasjon.

DEL

– Vi har selvsagt som et overordnet mål å berge oss i 2. divisjon. Det er viktig! Og dernest er vi nødt til å ha en administrasjon til å ta seg av driften, sier Thorkildsen.

I 2011 hadde Moss FK fem heltidsansatte, mot dagens null. – Noe må jo de fem ha gjort, smiler Thorkildsen, og fortsetter:

– Det er umulig å drifte en klubb som MFK over lengre tid uten ansatte. Det er grenser for hvor mye noen få mennesker kan gjøre på fritiden, mener han.

SE MFKs PRAKTSCORINGER MOT SKARBØVIK

Et kvantesteg

MFK-lederen håper høsten vil bringe positive nyheter i så måte, og at det kan finnes rom for å ansette en person i en daglig leder-funksjon. Den sportslige framgangen er i så måte et kvantesteg i riktig retning.

– Når vi vet at vi er i 2. divisjon, kan vi være mer konkrete på å legge ting til rette for 2014. Men vi jobber jo kontinuerlig med dette allerede.  Vi har møter og mye dreier seg også om veien videre. Men vi er nødt til å beholde plassen før vi blir veldig konkrete, hevder MFK-lederen.

Thorkildsen forteller altså at det pågår interne samtaler i klubben om framtiden, og han merker også at ting går litt lettere i medgangstider.
– Ja, flere vil bidra nå og jeg får henvendelser på ting, noe jeg ikke fikk for noen måneder siden. Og det er bra!. Når det gjelder den sportslige framtiden må også Arne Erlandsen være med og evaluere, uavhengig av om han skal være med videre eller ikke, mener MFKs styreleder.

Ikke friskmeldt ennå

Friskmelde klubben vil han derimot ikke.

- Nå er jeg ikke så glad i akkurat det begrepet. Men vi er ikke i mål og har utfordringer hver eneste dag, bekrefter Thorkildsen.

- Men vi la jo fram et regnskap som gikk i null i fjor. Kanskje greier vi én krone i pluss for 2013, legger han til med et smil.

Også hovedtrener Erlandsen merker at det er større interesse rundt MFK.
- Jeg merker det jo på kampene og på spillerne. Men ellers er vi relativt opptatt med vårt eget og det vi skal gjøre i treningssammenheng, sier Erlandsen, som lover et godt forberedt mannskap på Seiersten i Drøbak på lørdag.

- Drøbak har gjort det veldig bra som nyopprykket lag, men vi skal være klare, smiler MFK-treneren, som mangler Daniel Reinoso, som er ute med tre gule. I tillegg er Mathias Engebretsen usikker etter skade.

 

Artikkeltags