Gå til sidens hovedinnhold

Se Moss FK – Eidsvold Turn på nett-tv

Artikkelen er over 7 år gammel

Etter to strake tap, var det ikke annet enn ny seier som gjaldt for mossingene lørdag ettermiddag. Kampen har gått direkte her på moss-avis.no og vi kan slå fast at laget tok tre poeng. Vi kommer tilbake med kommentarer etterhvert.

Moss Fotballklubb fikk en pangstart på sesongen, etter å ha tatt med seg tre poeng fra Mo i Rana, og banket Lørenskog på hjemmebane. Alt lå derfor til rette for mer jubel da laget gjestet Harstad stadion i forrige uke. Men etter å ha dratt tomhendte derfra, og fått juling i cupkampen mot Lillestrøm, er det nå på tide å snu skuta igjen. Men det kommer ikke til å bli enkelt.

Følg live-oppdatering fra kampen her.

Eidsvold Turn, som er neste motstander, har vunnet én kamp og spilt to uavgjort. Det vil si at de faktisk er ubeseiret så langt. I tillegg ligger Follo tre poeng foran Moss på tabellen, etter å ha vunnet sine tre første kamper. De står også med en overlegen målforskjell på 14–2. Så en ny mosseseier er viktig for å ikke gjøre luken større enn den allerede er.

Se kampen her:

SE SCORINGENE FRA KAMPEN MOT LØRENSKOG TIL HØYRE FOR SAKEN

Mange føler med

Både på stadion og på våre nettsider har interessen rundt klubben økt betraktelig. Det var over 800 som så kampen mot Lørenskog fra tribunen for et par uker siden, mens det var hele 3500 som så oppgjøret direkte på nett-tv. Og da Moss Avis sendte kampen fra Harstad, var det hele 5500 som fulgte MFK.

Derfor gjentar vi suksessen lørdag, og sender den spennende 2. divisjonskampen fra Melløs.

– De gode tallene viser at det er stor interesse for live-fotball. I tillegg har vi fått gode tilbakemeldinger fra seerne, sier videojournalist Jappe Eriksson, som også kan glede seg over at begge sendingene har blitt sendt uten ett eneste brudd.

– Teknisk sett har vi vært veldig heldige, og vi har sett at utstyret vårt har fungert veldig fint. Slik håper vi også at det fortsetter, legger Jappe Eriksson til.

Og så lenge de gode seertallene holder seg, er målet å sende de samtlige MFK-kampene denne sesongen.
Sendingen fra Melløs starter for øvrig klokken 15.50, med sportsjournalist Joakim Bekkåsen som kommentator.
 

Kommentarer til denne saken