Gå til sidens hovedinnhold

Spansk aften på Melløs

Artikkelen er over 7 år gammel

(Moss FK - Harstad 4-0) Et effektivt mosselag feide Harstad av banen i andre omgang, etter en målløs første omgang.

Nysigneringen Oscar Garcia dominerte de siste 45 minuttene fullstendig, og noterte seg med scoring i sin andre kamp på rad - og ved hele tre anledninger var han nest sist på ballen når kula gikk i nettet.

MFK styrte spillet, men skapte ikke det helt store i første omgang. Det gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 0-0, men i andre omgang så vi et effektivt mosselag.

Oscar mottok ballen ved hjørnet på sekstenmeteren, dro av en mann før han klinket ballen kontant i krysset. Fem minutter senere kjørte han dribleshow innenfor boksen til gjestene, og ble felt. Kaptein Klaussen var sikkerheten selv fra krittmerket.

Effektive spanjoler

Det har vært mye stang-ut for Jorge Rodriguez denne sesongen, men i det siste har han vist tegn til mer og mer stang-inn. I dag nettet han to ganger, og begge gangene ble han servert av landsmann Oscar Garcia. To enkle scoringer, men som vi har sett så mange ganger før, så har de ikke alltid gått i nettmaskene.

Les livereferat fra kampen her.

Se intervju med trener Arne Erlandsen:

 

Se intervju med kaptein og målscorer Thomas Klaussen:

 


Før kampen:

Det er utvilsomt mye som har klaffet for mossingene den siste tiden. Etter å ha slitt med å omsette målsjansene under vårsesongen, har de virkelig fått hull på byllen. For to uker siden knuste de Mo 6–1 på Melløs, før de deretter sikret seg en 4–2-seier borte mot Lørenskog.
– Laget vårt har blitt bra nå, så jeg håper på et nytt målshow under dagens kamp. Selv om det viktigste er at vi vinner, skal man ikke utelukke fire eller fem scoringer, sier den optimistiske backen Alvaro Baigorri, som har vært en stor bidragsyter offensivt under de to siste kampene.

Han scoret blant annet et flott mål på frispark under den forrige serierunden.
– Formen min har vært ganske bra den siste tiden. Jeg liker å være med opp på banen og hjelpe til foran mål. I tillegg merker jeg at flere av spillerne, inkludert meg selv, har bedre selvtillit nå. Derfor kommer vi mest sannsynlig til å styre store deler av dagens hjemmekamp også, fortsetter spanjolen. Per dags dato ligger MFK på en komfortabel 4. plass, og har fem poeng opp til Kjelsås som ligger på 2. plass. Vesentlig lenger opp er det til serieleder Follo som leder med hele 13 poeng. Men hvor MFK havner på tabellen etter denne sesongen, er visst ikke noe hovedtrener Arne Erlandsen tenker mye på.

Vil utvikle vinnere

– Jeg er opptatt av at vi skal vinne kamper og utvikle vinnere i laget. Jeg er ikke så opptatt av hva som skjer om tre måneder, sier Erlandsen, som nok en gang understreker at ingenting kommer av seg selv og at de derfor må levere topp prestasjoner for å ta med seg tre poeng fra dagens hjemmekamp:
– Harstad er et bra lag, så vi må opp mot vårt beste for å vinne, avrunder han.

Kommentarer til denne saken