Vårt Direktesport-tilbud er kåret til verdens beste

VANT PRIS: Helge Birkelund (t.v.) og Tord Selmer Nedrelid fra Amedia var til stede under prisutdelingen i New York.

VANT PRIS: Helge Birkelund (t.v.) og Tord Selmer Nedrelid fra Amedia var til stede under prisutdelingen i New York. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sportsportalen Direktesport, der Moss Avis' abonnenter tilbys et omfattende utvalg direktesendt sport, er i verdensklasse. Og nå står en ny runde norsk cupfotball for tur.

DEL

Under 2019 Global Media Awards i New York, som hvert år arrangeres av International News Media Association (INMA), gikk Amedias Direktesport.no helt til topps og vant to prestisjefylte priser i konkurranse med medievirksomheter fra hele verden.

Direktesport fikk også prisen som det beste bransjetiltaket i Europa, uansett kategori.

– Det er veldig spennende for oss i Moss Avis å få være med på denne fantastiske satsingen. Alle som abonnerer på vår avis, får tilgang til alle direktesendinger uten ekstra betaling. Vi i redkasjonen her i avisen bidrar med sendinger fra mossedistiriktet, og igjen får vi og våre lesere sendinger fra resten av landet. Det har vi skjønt at mange setter stor pris på, sier digitalredaktør Sigrid Edin Holmsen.

Årlig sendes tusenvis av kamper og idrettsarrangementer fra hele landet. Mye fotball, men også håndball, friidrett og mosjonsløp for å nevne noe. Denne uka er det en ny runde i norsk cupfotball, hvor vi blant annet direktesender cupkampen mellom Moss og KIL fra Melløs stadion onsdag kveld. Fredag sendes 4.divisjonskampen mellom Selbak og Råde og søndag vises MFKs bortekamp mot Hødd direkte, for å nevne noen av de kommende direktesendingene.

SE ALLE DIREKTESENDINGER OG OPPTAK HER

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.