Fotballpodkast: – MFK kan gjøre livet surt for Stjørdals-Blink

Sportsjournalist Rikke Jeppsson og Erik-André Kristiansen (i midten) håper sammen med Helge Kjøniksen at MFK fortsetter formstigningen og kan reise hjem med poeng fra Trondheim.

Sportsjournalist Rikke Jeppsson og Erik-André Kristiansen (i midten) håper sammen med Helge Kjøniksen at MFK fortsetter formstigningen og kan reise hjem med poeng fra Trondheim. Foto:

Ekspertkommentator Helge Kjøniksen synes uavgjort mot Brattvåg var et absolutt godkjent resultat, og håper at MFK kan finne enda et gir til lørdagens match mot serieleder Stjørdals-Blink.

DEL

– De må kanskje opp et hakk skal de få med seg noe fra Stjørdal, men jeg ser ikke bort ifra at Moss kan gjøre livet surt for Blink. De er såpass bra om dagen at det er absolutt innenfor, sier Kjøniksen.

Stjørdals-Blink har kun tapt en kamp så langt i sesongen, til sammenligning har Moss tapt åtte ganger.

– Nå har de tatt poeng i fire kamper på rad, så det begynner å bli en stund siden de tapte sist. Hvis Moss er på sitt beste så kan de slå hvilket som helst lag i den avdelingen her, tror jeg, sier Erik-André Kristiansen.

– Så absolutt, stemmer Kjøniksen i.

Kjøniksen forteller at han har sett noen kamper av Stjørdals-Blink og at han ikke er spesielt imponert over hva de presterer.

– Det jeg er imponert over er selvfølgelig poengfangsten deres, de nekter jo å tape.

Fysikk i en klasse for seg

Patrick Johnsen får mye skryt av både Erik-André Kristiansen og Kjøniksen etter kampen hvor Moss 2 vant mot Sarpsborg FK.

– Som spiss så løper han fra alt, det enorme tempoet den fyren har, det er helt utrolig. Han løper fra alle i 4. divisjon, han løper fra alle i 3. divisjon og han løper fra alle i 2. divisjon. Fysikken hans er i en klasse for seg selv, sier Kristiansen.

– Altså hvis du er sønn av Erland Johnsen så er det klart du har fysikk. Erland hadde jo skjedd da han var ti og var en koloss av en fotballspiller. Bare du arver to prosent av de genene så er du muskuløs, sier Kjøniksen.

Seier til Moss FK II over Sarpsborg FK – Se kampen i reprise her

Adaramola sikret ett poeng for Råde

Sprint tapte viktige poeng i opprykkskampen

Artikkeltags