Knepen seier over tabelljumboen

  Av
  Artikkelen er over 4 år gammel

  (Drammen FK-Moss FK 2-3) De tilreisende mossingene leverte overhodet ingen toppkamp borte mot ligaens svakeste lag, men klarte likevel å sikre seg tre viktige poeng. Trykk på hovedbildet for å se målsammendrag.

  DEL

  MFK virket slappe i store deler av oppgjøret og slet i begge ender av banen. De så rett og slett slitne ut.

  Det som mange hadde regnet med at kom til å bli en enkel borteseier, ble heller en jevn affære på Marienlyst stadion. Mossingene skapte riktignok mest og fikk til slutt med seg en fortjent seier.

  - Prestasjonen vår var ikke særlig bra i dag. I enkelte perioder var det veldig store avstander mellom spillerne, sa hovedtrener Ørjan Christiansen og la til:

  - Vi slapp til for mange sjanser og spillet varierte mye. Det ble "Hawaii-fotball" i lange perioder.

  Se videointervju med MFK-treneren her:

   

  Hevet seg etter svak start

  Omar Fonstad El Ghaouti utlignet etter vertenes sjokkåpning i det 7. spilleminutt, og MFK-veteran Tor Erik Moen noterte seg deretter for to nye nettkjenninger. Seks minutter før slutt reduserte hjemmelaget, men klarte aldri å slå ordentlig tilbake.

  - Det er ikke så enkelt å møte lag som har tapt åtte kamper på rad, for det er ingen som vet hva som skjer i disse oppgjørene. Men vi dro i land en viktig 3-2-seier og henger fortsatt godt med i teten, sa Moen.

  Moss FK ligger på 2. plass i 2. divisjon, kun ett poeng bak Raufoss som har en kamp mindre spilt.

  Sistnevnte møter formsterke Fram Larvik på bortebane i morgen.

  Se tabellen her.

  Se videointervju med tomålsscorer Tor Erik Moen:

  Artikkeltags