Nå har Ørjan Christiansen fått ny jobb

Ørjan Christiansen er ansatt som ny hovedtrener i Lillehammer Fotballklubb.

Ørjan Christiansen er ansatt som ny hovedtrener i Lillehammer Fotballklubb. Foto:

Av

Ørjan Christiansen er ansatt som ny hovedtrener i Lillehammer Fotballklubb. 38-åringen har skrevet toårskontrakt med 3. divisjonslaget.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Jeg er en av mange som mener det er mulig å få til et godt fotballag i Lillehammer basert på størrelse på byen og den kompetansen som er her, sier Christiansen til lokalavisa Gudbrandsdølen Dagningen.

22. juni 2016 ble Christiansen løst fra kontrakten med Moss Fotballklubb etter en skuffende vårsesong.

A-laget til Moss FK har dessverre ikke oppnådd de resultatene klubben håpet på, og det er årsaken til at kontrakten nå avsluttes. Styret og sportslig ledelse har sett det som nødvendig å se etter andre løsninger med mål om å sikre fortsatt eksistens i neste års 2. divisjon, het det i en pressemelding fra MFk i fjor sommer da Christiansen forlot Melløs.

– Jeg blir veldig trigget av prosjekter som innebærer å bygge opp ting. Jeg gleder meg til å komme i gang. Morten Kristiansen (sportssjef) og jeg tenker på samme måte når det gjelder fotball og utvikling. Vi kommer begge fra klubber der det harde arbeidet står i fokus.

Vil høyere i systemet

– Hva er målsettingen denne sesongen?

– Vi må i hvert fall opp på et nivå som er høyere enn der vi er nå. Gjør vi ting riktig ofte nok og lenge nok, er ingenting umulig. De har fått til toppfotball både på Elverum, Hamar og Kongsvinger, så hvorfor ikke på Lillehammer.

Sier han, og fastslår:

– Det viktigste er uansett at vi må begynne å bygge en skikkelig treningskultur. Dessuten skal vi være et lag som blir ekle å spille mot.

Artikkeltags