Eyvind Brynildsen leverte varene i årets siste NM-runde og stakk av med sammenlagtseieren i mesterskapet for andre gang i karrieren. Da måtte det selvsagt en skikkelig gullfest til, noe broren Lars Petter ikke nølte med å ta tak i.

Han samlet hele hundre mennesker på Verket scene søndag ettermiddag. Der var familie, venner, kolleger og andre bekjente på plass for å overraske den ferske vinneren.

- Mange møtte opp på kort varsel og Tage Pettersen tok også turen innom for å gratulere Eyvind. Vi grillet og hadde det hyggelig. Vi viste også gamle videoer og bilder fra Eyvinds karriere. Det ble en skikkelig overraskelse for ham, forteller Lars Petter Brynildsen, som også hadde sørget for å få brorens rallybil på plass på scenen.

Rørt vinner

Det var i alle fall ingen tvil om at det hele ble en enorm suksess. Eyvind visste ingen verdens ting om opplegget og fikk nærmest hakeslepp da han så alle som hadde møtt opp.

 

. Det var så hyggelig at så mange kom for å gratulere meg. Jeg er ofte den som regisserer slike påfunn, så det er veldig hyggelig at de gjorde dette, sier Eyvind Brynildsen til Moss Avis.

- Jeg er veldig gald, stolt og ydmyk. Det er mange som eier en del av dette gullet. Kona Stine som er tålmodig og lar meg holde på og støtter meg, og alle i teamet som stiller opp på dugnad. Det er helt rått. Takk til alle som følger med oss i området. Det varmer mer enn de aner når det kommer heia-meldinger og gratulasjoner, avrunder den ydmyke sjåføren.