- Are Hansen og Malin Westerheim reiser til OL

Malin Westerheim og Are Hansen fra Krapfoss Sportskytterlag er begge innstilt til å være med i den norske OL-troppen. Det er Den Olympiske Komité som har det siste ordet i saken, og avgjørelsen faller mandag.

Malin Westerheim og Are Hansen fra Krapfoss Sportskytterlag er begge innstilt til å være med i den norske OL-troppen. Det er Den Olympiske Komité som har det siste ordet i saken, og avgjørelsen faller mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

- Vi er stolte, skriver leder Arve Hansen på Krapfoss Sportskytterlag sin facebookside.

DEL

Begge skytterne har prestert internasjonale toppresultater på løpende bånn. Nå er Are og Malin klare for å dra til London.

- Den endelig avgjørelsen er det Den Olympiske Komité som tar, og den kommer på mandag. Det er ingenting som tyder på at innstillingen blir omgjort, sier en stolt far og leder av skytterlaget Arve Hansen til moss-avis.no.

Malin Westerheim skyter både 10 m og 50 m 1/2-match, mens Are Hansen skyter 10 m. Han skal også skyte et internt uttak om kanskje også å få skyte 1/1-match.

Are Hansen er godt fornøyd med innstillingen, og vil fram til OL ha fullt fokus på trening.

- Det er godt at innstillingen er på plass. Jeg er så heldig å ha en snill arbeidsgiver og skal ikke på jobb før i august. Nå er det trening, og ikke noe annet som står på timeplanen, sier Are Hansen til moss-avis.no.

Are Hansen gleder seg til å bli med landslaget og Olympiatroppen til OL i London.

- Samboeren min og min far reiser også til London som tilskuere, sier han fornøyd.

En fjær i hatten

- Dette er skyttere som har gått rekruttlinja her i Krapfoss Sportskytterlag, helt fra de var små. Malin er nå ferdig på skyttergymnas på Norges Toppidrettsgymnas på Kongsvinger, forteller Arve Hansen, leder for sportskytterlaget på Krapfoss.

- Det er jo en fjær i hatten til alle ildsjelene, trenere og foreldre, sier han fornøyd.

Ønsker seg nytt klubbhus

- Klubbhuset er fra 40-årenene og gulvet svikter. Da innstillingen kom, var det en av medlemmene her som sa det er svikten i gulvet som gjør at dem blir gode, forteller han.

- Vi har ingen 50-meters bane, og skytterne må reise til Hobøl eller Fredrikstad for å få denne treningen. Og det er jo en bragd i seg selv, sier Hansen.

Flere talenter

Det gror godt i rekkene av unge talenter i skytterlaget.

- Vi har flere unge talenter som vi håper får mulighet til å bli med på OL i Rio i 2016, sier Arve Hansen.

Den gledelige nyheten skal behørig feires med grillparty på skytterklubben.

- Vi har invitert ordfører Tage Pettersen også, avslutter Arve Hansen.

LES OGSÅ:

Ordfører måtte vaske dassen før oppvaskmøte

Fant sprengstoff fra krigen

Artikkeltags