Ordføreren fikk billetter til OL mot husgaranti

god handel Ordfører Tage Pettersen (t.h.) garanterte for midler til nytt skytterhus, noe KSSL-leder Arve Hansen synes var verdt to OL-billetter.

god handel Ordfører Tage Pettersen (t.h.) garanterte for midler til nytt skytterhus, noe KSSL-leder Arve Hansen synes var verdt to OL-billetter. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Ordfører Tage Pettersen har forsøkt alt for å skaffe seg billetter til OL-skytingen i London, uten å lykkes. Det ordnet Arve Hansen mot en god handel.

DEL

Lederen i Krapfoss Sportsskytterlag hadde nemlig to billetter til London som han ønsket å gi ordføreren da han hørte om Pettersens problemer med å skaffe seg innpass på OL-arenaen.
Men Hansen ga ikke bort billettene uten å få noe i gjengjeld.

Fikk garanti

– Jeg har to billetter, Tage. Men da vil jeg ha kommunal garanti for 15 millioner til nytt klubbhus, sa Hansen.

– Garanti kan jeg gi muntlig allerede i dag, svarte ordføreren og smilte bredt.

Og så snudde han seg mot oss med det som på papir hadde stått skrevet med liten skrift:

– Merk at jeg aldri garanterte for den konkrete summen som Arve nevnte, og kun ga en generell garanti, hvisket Pettersen til Moss Avis etterpå, vel vitende at det antakelig er flere som vil ha et ord med i laget når dette skal drøftes innenfor de kommunale vegger.

– Men jeg har prøvd alle kanaler for å få tak i billetter, og fått nei overalt. Handling på svartebørsen er det siste rådet jeg har fått, men det spørs vel om det er riktig av meg å bruke kommunens kort til det, ler Pettersen.

Fantastisk jobb

Om ikke annet bidro billettstuntet til Hansen til å løfte stemningen på den allerede trivelige grillfesten til Krapfoss Sportsskytterlag, der et 50-tall av klubbens medlemmer hadde møtt opp.

Også et par av æresmedlemmene var på plass og kastet glans over de to OL-deltakerne. Og det er ingen overdrivelse å si at stemningen utenfor skytterhuset holdt et olympisk nivå utover onsdagskvelden.

– Denne klubben gjør en fantastisk jobb. Tenk at vi har to OL-deltakere fra byen vår, fra samme klubb og samme bydel. Imponerende, skryter ordføreren.

Stabilitet

Pettersen gratulerte også sportsskytterlaget da han åpnet naboanlegget på Eikabanen under markeringen av Eikadagen for en snau måned siden.

– Jeg tror at stabiliteten i skytterlaget, der både de frivillige og trenerkorpset har vært det samme gjennom flere år, har vært betydningsfullt for fremgangene, sier en tydelig stolt ordfører til Moss Avis.

Så gratulerte Pettersen både Malin Westerheim og Are Hansen ettertrykkelig, og gikk løs på den fristende grillmaten som de driftige arrangørene på Krapfoss hadde disket opp med.

Artikkeltags