Ny fotballpodkast: MFK, pølse i vaffel og avslutningsfest for Joakim Bekkåsen

Sportsjournalist Joakim Bekkåsen takker for seg i Moss Avis. I denne episoden holder han løftet sitt om å lage vafler og pølser til den nye i Moss og sportsredaksjonen, Rikke Jeppsson. Vi byr på høy vaffelføring, introduksjon av enda en ny sportsjournalist, mimring fra Joakim sin karriere og det kommer selvfølgelig mange kommentarer fra sportskommentator Helge Kjøniksen.

DEL

Det blir høydepunkter, flauser og gode historier fra Joakim Bekkåsen sin tid i sporten. I tillegg snakker vi om det som skjer i idretten framover, samt MFK sin kamp mot Rommen på lørdag.

Etter å ha stekt vafler har Joakim fått en ny respekt for alle som står i idrettslagenes kiosker i landet rundt.

- Jeg er veldig takknemmelig for alle mødre rundt om kring som har stått på, det her blir det lenge til jeg gjør igjen, forteller Bekkåsen.

Hva kommer du til å savne ved å jobbe her?

– Kollegaer, og veldig mye av arbeidet. Det å få lov til å dra rundt og møte så mange herlige folk som er rundt omkring i alle idrettene vi har rundt her. Det er så mye pågangsmot og så mange som legger så ekstremt mye tid i idretten sin og som virkelig brenner for at barn og unge i distriktet skal kunne ha et sted å være og kunne utvikle seg som utøvere. Det som er morsomt er jeg fortsatt skal være en del av lokalidretten, byen Moss og det synes jeg er veldig ålreit, forteller Bekkåsen.

    Artikkeltags