Gir seg som Råde-trener

Simen Mathisen  blir trener og spillerutvikler i barnefotballen, i Råde IL

Simen Mathisen blir trener og spillerutvikler i barnefotballen, i Råde IL Foto:

Simen Mathisen fratrer som teamleder for A-laget til Råde IL.

DEL

Det opplyser Råde IL i en pressemelding tirsdag kveld.  I pressemeldingen fra Knut Erik Berg – leder fotball i Råde IL, heter det at Simen Mathisen allerede for åtte uker siden varslet klubben om at han følte han ikke fikk nok tid og ikke hadde nok energi til å utføre arbeidet som teamleder for A-laget på den måten han ønsket.

– Vi har i perioden etter dette sammen arbeidet for å se på løsninger, men har den siste tiden kommet frem til at vi aksepterer Simen sitt ønske om å fratre, uttaler Berg.

– Klubben ønsket ikke Mathisens avgang, men av hensyn til Simens totale situasjon, så er dette av menneskelige hensyn det beste for Simen, mener Berg.

Simen Mathisen vil allikevel fortsette i Råde IL, i rollen han tidligere hadde. En fri rolle som trener og spillerutvikler i barnefotballen, opplyser klubben.

I november i fjor ga Agim Shabani som teamleder i Råde IL etter kun få dager.

Erfaren arvtager

Ny teamleder er Frode Nøss. Frode er 41 år og bosatt i Sarpsborg. Nøss er sportssjef for fotball på toppidrettslinjen i Sarpsborg. Han har UEFA A lisens som trener og utdannet fotballtrener og kampanalytiker ved NIH.

Frode Nøss har i fem år vært trener for juniorlaget til Sarpsborg 08 i, og i sesongen 17 og 18 trente han A-laget til Sarpsborg FK.

– Frode og Råde IL har sammenfallende syn på hvordan vi ønsker å utvikle Råde og ser frem imot et spennende samarbeid. Kontrakten gjelder foreløpig ut sesongen 2019, uttaler Knut Erik Berg.

Frode Nøss blir ny teamleder i Råde IL

Frode Nøss blir ny teamleder i Råde IL Foto:

LES OGSÅ:

Artikkeltags