– Jeg har som alltid troen, selv om jeg er litt ute av trening. Målet er å vinne, forteller Brynildsen, som har brukt de siste dagene til å teste bilen skikkelig.

Løpet går over to dager, lørdag og søndag, hvor Eyvind Brynildsen kjører i den største klassen. I VM-sammenheng kalles denne klassen for WRC2. Vanlige WRC-biler er ikke tillatt i europamesterskapet.

Ikke i toppform

Brynildsen har oppnådd mye så langt i rallykarrieren sin og sist i fjor sikret han seg NM-gullet sammenlagt. Denne helgen må han satse på at rutinen blir en avgjørende faktor, for treningsmengden har ikke vært optimal i forkant av mesterskapet.

– Jeg har nok måttet hvile meg god ettersom mangel på løpstrening dessverre er en realitet. Men jeg tror likevel at jeg kan vinne med den pakka jeg har rundt meg her, sier han.

Selve rallyet gleder han seg veldig til og det er egentlig ikke så rart.

– Løpet er ekstremt raskt og vi har plasser hvor vi kommer til å ha cirka 200 km/t i 3 kilometer, avrunder han med et smil.

Fredag er det for øvrig kvalifisering og de 15 beste i kvalifiseringen får velge startnummer først. Nå skal Eyvind Brynildsen gjøre alt i sin makt for å havne på pallen. Helst på toppen.